Nyhetsticker

Accelerator AS – Ny Systema kunde!

Accelerator AS er de sist ankomne brukere av Sysped på egen server (IBM modelltype 8202-E4D). De er brukere av store deler av Sysped på grunn av sin aktivitet hvor de tar totalansvaret for kundenes transporter.

De benytter både transportmodulen for eksport og import i tillegg til distribusjon og transport innland. De benytter også fortollingsmodulene i Sysped som en del av sin spedisjon.

Vier stolte av og glade for å ha Accelerator med på laget og ønsker de lykke til framover.


Accelerator_logo

Accelerator AS er et mellomstort 100% norsk- og privateid selskap som ble etablert I 2002 av Linda Skarphol og Ketil Møller, disse er fortsatt eiere av selskapet. Siden starten har selskapet vært i stadig utvikling. Vi har opparbeidet oss bred kompetanse på transport, fortolling og 3pl med mange dyktige og engasjerte medarbeidere. I 2014 teller vi totalt 25 ansatte.

systema_logo

SYSTEMA AS ble etablert i 1985, med hovedfokus på utvikling av kostnadseffektive og funksjonelle løsninger til transport og spedisjonsbransjen.

SYSTEMA har i dag 9 ansatte. Vi holder til i egne kontorlokaler sentralt i Oslo. I tillegg disponerer vi kontorlokaler i Strømstad. Vi er et økonomisk veldrevet firma, som kan vise til gode positive resultat gjennom alle år.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*