Nyhetsticker

Blue Water Shipping overtar Partner Solution

Blue Water Shipping - logo

1. juli blir transportfirmaet Partner Solution en del av Blue Water Shipping, som dermed trapper betydelig opp i Norge.

De siste årene har det danskeide transport- og logistikkfirmaet Blue Water Shipping, økt sine aktiviteter og markedsandeler i Norge. Det har skjedd gjennom dedikerte medarbeidere, fleksible transportløsninger og høy service. De samme verdiene går igjen hos Partner Solution, som med sine 15 ansatte har levert transport og logistikk for en rekke kunder fra sine kontorer i Vestby, Stavanger og Bergen.

Fra venstre: Kjetil Abrahamsen (PS), Johny Solsvik (PS), Thomas Kejser-Lervik (BWS), Lars M. Ophus (PS), Trym Brattvoll (PS)

Fra venstre: Kjetil Abrahamsen (PS), Johny Solsvik (PS), Thomas Kejser-Lervik (BWS), Lars M. Ophus (PS), Trym Brattvoll (PS)

Ved kjøpet av Partner Solution vil Blue Water Shipping komme opp i over 60 ansatte i Norge. Det gleder Blue Water Shipping sin daglige leder, Thomas Kejser-Lervik, at de nå kan gi kundene en enda bedre service.

«Vi utvider nå vår «setup» i det norske markedet, hvor Blue Water i dag har kontorer i Oslo og Stavanger. Vår ambisjon er å fortsette den positive utviklingen også de kommende årene. Partner Solution er sterke innen sjø-, fly- og biltransport, hvor også Blue Water Shipping har en sterk posisjon. I tillegg jobber vi i dedikerte segmenter som olje/gass, prosjekttransport, cruise- og havnetjenester.» sier Thomas Kejser-Lervik.

Lars Ophus, grunnleggeren av Partner Solution, vil være ansvarlig for Blue Waters norske sjø- og flyavdeling, samt kontorene i Bergen og Stavanger. Han ser frem til å være en del av et internasjonalt transportselskap med mer enn 65 kontorer worldwide.

«Jeg er fornøyd med denne løsningen. Blue Water er en sterk organisasjon med mange muligheter, og våre to bedrifter har de samme verdiene om fokuset på kundene, være lokalisert i nærheten av dem, samt ha kompetente medarbeider. Sammen skal vi ha en sterk tilstedeværelse i Norge, og kan tilby våre kunder flere og bedre transportløsninger og tjenester enn før «, sier Lars Ophus.

Oppkjøpet i Norge inngår i konsernets målsetning om å styrke Blue Water Shippings posisjon i Norge, Danmark, Sverige og Finland gjennom organisk vekst, samt oppkjøp.

«Vi ønsker lokal tilstedeværelse for våre kunder, og å levere de beste løsningene i tett dialog med dem. Vi ser derfor gode muligheter i det skandinaviske markedet, hvor vi ved stadig større lokal tilstedeværelse har bygget opp en sterk organisasjon, og gjennom tett samarbeid kan håndtere og gi den beste servicen til kundenes ulike transportbehov» sier Thomas Kejser-Lervik.

www.bws.dk

Leave a comment

Your email address will not be published.


*