Nyhetsticker

Norwegian lanserer nye ruter til Karibien og Las Vegas

Norwegian fortsetter å utvide langrutenettet med helt nye destinasjoner og flere avganger til allerede populære reisemål. Den karibiske øya Puerto Rico (San Juan) er ny destinasjon fra Oslo. Los Angeles blir helårsrute fra Oslo. I tillegg lanseres både Las Vegas og Karibien som nye destinasjoner fra København og Stockholm, samt mellom London Gatwick og Karibien.

Fra neste vinter kan eventyrlystne og solhungrige nordmenn for første gang fly direkte til Karibien med Norwegian. Puerto Rico er et perfekt utgangspunkt for øyhopping i Karibien. Puerto Rico og San Juan har også mye annet å by på, blant annet rikt kulturliv og naturperler. I tillegg til Puerto Rico lanserer også Norwegian en ny rute til den karibiske øya St. Croix på De amerikanske Jomfruøyene – fra København.

– Norwegians langruter er svært populære og vi er glade for å kunne tilby helt nye reisemål til Karibien og USA. Det er stor etterspørsel etter å fly langt og komfortabelt til en lav pris. Det er derfor svært gledelig å kunne gi nordmenn muligheten til å fly direkte til Karibien på bare ti timer. I tillegg har Oslo – Los Angeles blitt så populær at vi nå kommer til å tilby denne ruten hele året, sier kommersiell direktør Thomas Ramdahl i Norwegian.

– Vi ser frem til å ønske Norwegian velkommen til San Juan og Puerto Rico. Dette er en fem-stjernes destinasjon med mye å tilby. Norwegians flygninger vil gi et betydelig bidrag til den lokale turistnæringen, sier Ingrid I. Rivera Rocafort, Executive Director of the Puerto Rico Tourism Company.


Nye ruter:

Oslo – Karibien (San Juan, Puerto Rico)
En ukentlig avgang på søndag med oppstart 1. november.

København – Karibien (San Juan, Puerto Rico)
En ukentlig avgang på mandag med oppstart 6. november.

København – Karibien (St. Croix, De amerikanske Jomfruøyene)
En ukentlig avgang på mandag med oppstart 9. november.

København – Las Vegas
En ukentlig avgang på tirsdag med oppstart 10. november.

Stockholm – Karibien (San Juan, Puerto Rico)
En ukentlig avgang på tirsdag med oppstart 3. november.

Stockholm – Las Vegas
En ukentlig avgang på lørdag med oppstart 31. oktober.

London Gatwick – Karibien (San Juan, Puerto Rico)
To ukentlige avganger på onsdag og lørdag med oppstart 4. november.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*