FREJA Norge styrker prosjekt teamet samt service generelt

 

freja

FREJA Group opplever sterk økning av oppdrag og forespørsler på prosjektområdet og har derfor valgt å styrke denne kompetansen i et krevende marked.

Som et ledd i den naturlige videreutvikling av den investeringen, som FREJA har foretatt innenfor prosjekt segmentet de siste årene, har FREJA Transport & Logistics AS ansatt KARI SAMUELSEN MOLDEKLEV (49) som Area Sales Manager i Bergens regionen.

Kari Samuelsen Moldeklev kommer sist fra Marine Contracting Norway AS. Tidligere hadde hun mange sentrale roller i J. Martens, som ble en del av Kuehne & Nagel i 2009/2010.

Kari Samuelsen Moldeklev har lang erfaring og er godt kjent i bransjen. Hun har jobbet mye med hovedfokus på befraktning av komplekse transporter og Deep Sea Chartering samt internasjonale bilfrakter og oversjø transporter. Videre har Kari også bodd 1 år i Shanghai, der hun representerte J. Martens samt fulgte opp kunder og agenter.

Kari Moldeklev

www.freja.no


OM FREJA
FREJA ble grunnlagt i 1985 og er ett av Nordens største privateide transport og logistikkforetak. Gjennom strategisk plasserte kontor i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Kina arbeider vi løpende med å utvikle og tilby skreddersydde logistikktjenester.

Vi er stolte over å kunne tilby våre kunder en troverdig personlig service samt de mest fleksible og effektive transport-, logistikk- og lagerløsninger i bransjen. Målet er å tilføre verdi til kundenes forretning – for vi vet at våre kunder sin suksess er en forutsetning for vår egen suksess.

FREJA er i konstant utvikling og sysselsetter i øyeblikket ca. 600 dedikerte FREJAnitter. Den forventede omsetningen i 2016 er ca. EUR 345 mill.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.