FREJA styrker sin Pharma-kvalitetsavdeling

Foto: FREJA Transport & Logistics

FREJA Transport & Logistics har, med utgangspunkt i logistikkanlegget på Fjeldbo nord for Oslo, stor suksess med satsingen på et bredt spekter av logistikk- og relaterte verdiøkende tjenester med unikt høyt kvalitetsnivå for norske og internasjonale farmasøytiske selskaper.  Selskapet er godkjent av Statens Legemiddelverk både i henhold til myndighetskravene for GDP – Good Distribution Practice- og GMP – Good Manufacturing Practice. Som et ledd i arbeidet med å betjene økt etterspørsel, samt strengere prosesskrav fra kunder og Statens Legemiddelverk i forbindelse med «serialiseringsdirektivet», styrker vi nå forretningsområdets kvalitetsressurser ytterligere.

Med ansettelsen av Cand. Pharm. Thien Duc Nguyen i vår Pharma-kvalitetsavdeling, økes staben som allerede består av Ingvill Håvik og Dag Morfelt. Thien kommer fra MSD og har over10 års erfaring. Vi vil presentere han nærmere for våre kunder og øvrige forbindelser ved første mulige anledning, sier Logistikkdirektør Joar Bjørndal.

Med denne utvidelsen av vårt Speditør 2.0-team med stort kvalitetsfokus i FREJA, ser vi frem til fortsatt å være en av markedets ledende service- og kvalitetsleverandører innenfor dette segmentet også, sier Adm. Direktør Kjell-Arne Eloranta.

www.freja.no

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.