Nye ledere i Schenker AS

Christian Flatum (t.v.) og Morten Würgler.

-Air & Ocean med Oil & Gas/Prosjekt har gjennom flere år levert sterke utviklingsresultater og den veksten skal fortsette, sier de nye lederne Morten Würgler og Christian Flatum med henholdsvis 10 år og 5 års fartstid i selskapet.

Morten Würgler har bred erfaring innen flyfrakt fra først DSV i Danmark, Houston, TX og Kristiansand. Fra 2008 har han jobbet i Schenkers norske virksomhet. Han har speditørutdanning og høyere teknisk- og handelseksamen fra Danmark.

Christian Flatum har siden 2011 arbeidet i Air & Ocean med salg, sist som Head of Sales A&O. Han har i tillegg flere års driftserfaring fra DSV innen sjøfrakt og har også en Bachelor fra BI med spesialisering i logistikk.

-Air & Ocean med Oil & Gas/Prosjekt har gjennom flere år levert sterke utviklingsresultater og den veksten skal fortsette, sier de nye lederne Morten Würgler og Christian Flatum med henholdsvis 10 år og 5 års fartstid i selskapet.

Vi har mange gode og kvalifiserte kollegaer rundt oss i hele organisasjonen, som sammen skal ta våre kunder videre.Vi skal utvikle nye løsninger for kundene via vårt selskap og nettverk. Kunden er «sjefen» som ønsker høyest mulig kvalitet i det daglige arbeidet.Våre konkurrenter hviler aldri.

Hva tenker dere om de nye oppgavene?

-Jeg er ydmyk i forhold til de nye oppgavene og takknemlig for tilliten som er gitt meg, sier Flatum.

-Schenker har et veldig godt driftsmiljø med høyt kompetente medarbeider og gode ledere, sier Würgler.

Med en slik basis er de begge sikker på at vi vil vokse i fremtiden og har tro på å utvikle gode team med tydelig fellesmål og positiv kultur som stimulere til arbeidsglede. Vi bruker mye av vår tid på jobb i Schenker og ønsker at det skal være gøy å jobbe i Schenker.

Hva blir viktigst i 2018?

-Schenker Ocean skal få et nytt driftssystem «Tango» – en god implementering av dette vil være avgjørende for 2018. Tango gjør at vi må jobbe på en annen måte enn tidligere.

Würgler forteller at for General Cargo, som omfatter våre kontorer i Trondheim, Bergen, Stavanger og Gardermoen, skal vi sammen med salg og drift jobbe med produktutviklingen og få til enda flere kundetilpassede løsninger. I tillegg skal vi fortsette vår sterke utvikling & markedsposisjon innen fly eksport av norsk sjømat til oversjøiske markeder.

Würgler og Flatum er enig om at det blir viktig å utnytte driftsapparatet enda bedre i kontakten med kundene fordi drift har betydelig kompetanse på våre produkter. Vi skal også dyrke kremmerånden og tilby våre tilleggstjenester til de som har behov for det gjennom vårt fantastiske nettverk fremover, sier de to lederne.

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.