AIRFRANCE og KLM tilbyr 79 ukentlige flyvninger fra Norge i sommer

Foto: KLM

Air France og KLM øker antall flyavganger fra Norge som en del av vårt globale nettverk. Takket være økningen i etterspørsel, vil vi i sommer tilby våre kunder 79 ukentlige frekvenser til Amsterdam og Paris. Og fra 5. juli åpner vi igjen flyvninger fra Stavanger og Trondheim til Amsterdam.

Den siste tiden har vi sett en stor økning i etterspørselen etter reiser. Nordmenn søker etter flyreiser og sjekker tilgjengeligheten, som er derfor vi i Air France og KLM åpner tidligere flyruter samt øker antall frekvenser for å dekke etterspørselen. Tilbake i mars hadde vi bare en daglig flytur fra Oslo til Amsterdam, og fra juni til august øker vi antall ukentlige flyreiser fra 30 til 79 fra Norge til knutepunktene i Amsterdam og Paris. Foruten Oslo flyr vi allerede fra Bergen til Amsterdam og Paris, og jeg er veldig glad for at vi fra 5. juli starter å fly til Amsterdam også fra Stavanger og Trondheim. De regionale flyplassene er veldig viktige for oss, sier Halvor Gløersen, salgsdirektør Air France KLM Norge.

AIRFRANCE og KLM sommerprogram for 2020 fra Norge:Oslo – Amsterdam:  fra 10 til 21 ukentlige flyvningerOslo – Paris:  fra 6 til 11 ukentlige flyvningerBergen – Amsterdam:  fra 7 til 14 ukentlige flyvningerBergen – Paris:  fra 3 til 5 ukentlige flyvningerStavanger – Amsterdam:  fra 2 til 14 ukentlige flyvningerTrondheim – Amsterdam:  fra 2 til 14 ukentlige flyvninger

Takket være det økte antall frekvenser fra de 4 byene vil det være enklere og mer praktisk for nordmenn å nå de mange populære destinasjonene i Sør-Europa som er mye etterspurt akkurat nå – som Kroatia, Frankrike, Hellas, Italia, Spania og Portugal.

For å gjøre det så praktisk som mulig for passasjerene i disse ekstraordinære tider tilbyr KLM en ombooking policy med generøs fleksibilitet. Passasjerer kan endre dato eller destinasjon på sin reise, og i tilfelle flyvningen er kansellert velge en verdikupong med opptil + 15% ekstra verdi eller få flybilletten refundert. Alle flyreiser er åpne for salg på airfrance.no og klm.no.

For oss er det ytterst viktig å gi en trygg og sikker flytur fra avgang til ankomst. Derfor har vi satt i verk spesielle tiltak for å garantere trivsel hos kundene når de flyr med oss, sier Halvor. Luften om bord i våre fly blir stadig skiftet ut og luften strømmer fra tak til gulv som skaper den mest effektive rene luftstrømmen. Vi bruker HEPA-filtre som renser luften 99,99%. Fra 11. mai krever Air France og KLM at både mannskap og passasjerer har på seg munnbind. Den mest oppdaterte informasjonen finner du alltid på airfrance.no, KLM.no eller i respektive apper.

Før du reiser, anbefaler vi på det sterkeste alle våre passasjerer å sjekke de siste oppdateringene angående helsekrav og innreisedokumenter som trengs på de offisielle nettstedene i hvert land som er involvert i reisen (avreise, ankomst og transport), understreker Halvor.

Kilde: KLM

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.