Avtale mellom DHL Express Norge og Circle K Norge

PAKKE PÅ STASJON. Daglig leder Bekim Istrefi ved Circle K Brynseng i Oslo og avtaleansvarlig Øyvind Bredland hos Circle K Norge gleder seg til å tilby DHL Express pakkehenting på stasjoner over hele landet. Foto: Johnny Syversen/josy.no

En avtale mellom DHL Express Norge og Circle K Norge gjør at privatpersoner nå kan hente pakker ved et 80-talls stasjoner over hele landet.

– For oss handler det om å gjøre hverdagen enklere for kunden, samtidig som vi hele tiden er på utkikk etter nye muligheter som følge av endringene som vi ser i markedet, og derfor er pakkeutlevering et spennende område for oss, sier Øyvind Bredland, avtaleansvarlig i Circle K Norge.

I løpet av kort tid har i overkant av 80 Circle K-stasjoner fra Lakselv i nord til Farsund i sør blitt hentepunkt for pakker fra DHL Express, den globale markedslederen på ekspressforsendelser. Bredland regner med at flere vil tegne seg på avtalen utover våren.

Får flere kunder

En økende andel av pakkene som sendes med DHL Express går til privatpersoner. Terje Aarbog, administrerende direktør i DHL, kaller avtalen en vinn-vinn for både kundene og stasjonene.

– Siden vi nordmenn gjerne ikke er hjemme på dagtid, har vi derfor jobbet mye med å få på plass et nettverk av hentepunkter over hele landet. Her er det viktig med lange åpningstider og enkel tilkomst, slik at kundene våre kan velge det mest praktiske hentestedet og plukke opp pakken når det passer dem best, sier han.

Kilde: DHL

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.