Bjørgs Transport effektiviserer og vokser med nytt system

Transport- og logistikkfirmaet Bjørgs Budbil og Transport har i løpet av 2016 lansert TMS-systemet K2 som er levert av Fleet 101 AB. Installasjonen omfatter Bjørgs Transports samtlige fem kontorer rundt om i Norge.

«I løpet av året som har gått har vi byttet ut det gamle systemet vårt og installert K2 – og vi angrer ikke ett sekund!» sier Martin Flenstad, markedssjef i Bjørgs Transport.

«Fra å tidligere ha hatt et gammelt system som ikke videreutvikles i takt med våre kunders krav, var K2 som en reise inn i framtiden. K2 er enkelt å jobbe i og har effektivisert arbeidet vårt, noe som har skapt forutsetninger for at vi kan vokse videre. Vi har en mengde ulike EDI-løsninger både opp mot kunder og underleverandører, og kombinert med webløsninger for kundene har nok dette også gitt kundene våre en bedre infromasjonsflyt rundt transporten deres.»

I 2016 flyttet Bjørgs Transport til og med til nye lokaler på Lørenskog. I forbindelse med dette utvides lager- og terminalkapasiteten betraktelig. Der tilbys det tredjepartslogistikk- og lagertjenester samtidig som at den strategiske beliggenheten innebærer at volumet av gods som lastes om på terminalen for videre distribusjon i Norge økes betydelig.

«Med K2 har vi et system som inkluderer hele transportkjeden i ett og samme system. Ettersom vi ville vokse og få inn mer gods via terminalen vår var det viktig at det nye systemet vårt kunne støtte alt fra automatisk routing av gods til å kunne håndtere transporter med flere “bein”. Til dette kom det til og med krav om å kunne håndtere scanning ved lasting/lossing/omlasting hos kunde eller på terminal. Med K2 har vi kunnet automatisere trafikkstyringen og vi har dermed også økt mengden gods vi kan håndtere per transportleder. Nå gjør systemet jobben for oss!»

Bjørgs Transport bruker Fleet 101 K2 for ordrehåndtering, trafikkstyring, prissetting, fakturering og som hovedbok. Utover dette brukes til og med hjemmesiden for kunder der de kan booke transport, få statusinformasjon om sine forsendelser via track & trace, skrive ut fraktdokumenter, beregne priser og laste ned statistikk. I installasjon inngår det også et stort antall ulike EDI-løsninger opp mot kunder og samarbeidspartnere. Bjørgs Transport bruker også K2 sine appløsninger for mobilordrehåndtering, posisjonering, scanning av gods ved terminal, samt lasting og lossing hos kunder for å på den måten gi kundene realtidsinfo om forsendelsesstatus.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.