Mazda lanserer støtte for Apple CarPlay

Foto: Mazda

Kolbotn, 12. juli 2018. Mazda har gleden av å lansere en oppdatering til vårt intuitive infotainmentsystem MZD Connect. Oppdateringen gir støtte for både Apple CarPlay og Android Auto som gir sømløs integrasjon av smarttelefonens funksjoner for anrop, meldinger, navigasjon, musikkstrømming, etc.

Oppdateringen blir tilgjengelig som ekstrautstyr til alle nye biler fra Mazda, og kan i tillegg ettermonteres på alle eksisterende biler som er utstyrt med MZD Connect – Mazdas infotainmentsystem som først ble lansert til Mazda3 i 2013 og senere er rullet ut på alle modeller.

Per i dag har ikke Google lansert Android Auto for Norge, hvilket betyr at det i første omgang er iPhone-brukere som får glede av oppdateringen.

Når smarttelefonen er koblet til MZD Connect via USB-porten kan Apple CarPlay kontrolleres via bilens eksisterende betjeningsinstrumenter; HMI Commander, multifunksjonsrattet og berøringsskjermen (ved stillstand). Det er i tillegg støtte for talekontroll via Siri.

Oppdateringen blir tilgjengelig som ekstrautstyr for både nye og eldre Mazdaer utstyrt med MZD Connect fra midten av August 2018.

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.