Bilabonnement gjort enkelt på FINN

Foto: FINN

Flere ønsker i dag tilgang på bil, uten å eie den selv. Bildeling, leiebil og leasing er alternativer som allerede finnes. Nå kan FINN tilby bilabonnement som gjør det enda enklere å disponere bil.

Enkelt og forutsigbart

Bilabonnement er en helt ny markedsplass på FINN, der du enkelt kan finne det abonnementet som passer for deg. Å abonnere på bil er nytt for mange, og FINN ønsker derfor å bidra til å øke kjennskapen blant brukere, forteller Business Unit manager i FINN, Rob van Sundert.

– Bilabonnement er smart for de som ikke ønsker å eie bil selv, de som trenger bil i en avgrenset periode eller som ønsker mer økonomisk forutsigbarhet. Det er enten kort eller ingen bindingstid, noe som gjør at det er enkelt å bytte bil, avslutte eller forlenge abonnementet, sier van Sundert.

I motsetning til bildeling har du full tilgang på bilen som din egen. Som kunde betaler du en fast månedspris der alt av forsikring og service er inkludert. Det kreves heller ingen innskudd, og det eneste du må betale i tillegg til månedsprisen er bompenger, parkering og drivstoff.

– Fordi du alltid har kontroll på kostnadene, er bilabonnement en svært forutsigbar og enkel måte å ha en bil på, uttaler van Sundert.

Ønsker flere aktører

FINN er alltid på utkikk etter nye tjenester som møter utviklingen i bilmarkedet. Det vokser frem flere nye tjenester som i større grad baserer seg på tilgang til bil, enn tradisjonelt eierskap. Dette byr på spennende muligheter både for tilbydere og brukere. 

FINN ønsker å tilrettelegge for at flere profesjonelle aktører i bilbransjen enkelt kan teste  forretningspotensialet i bilabonnement via FINN.

– De aktørene som ønsker det, er velkomne til å være en del av tjenesten da dette tilbudet skal være noe for enhver lommebok og ethvert behov. Vi har tro på at bilabonnement er et tilbud som blir tatt godt imot hos bilistene, sier van Sundert.

Les mer og se utvalget her

Kilde: FINN

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.