Bra start for Tschudi Lines

Foto: Tschudi Lines AS

«Siden vi gjenoppstartet Tschudi Lines den 1. august 2021, har vi registrert en betydelig og positiv respons i markedet. De første Short-Sea kontrakter med container transport fra Kontinentet og UK er allerede på plass, så dette tegner godt for fremtiden. Tschudi Lines er en dedikert stykkgods og full last operatør innen Short-Sea» sier Per Møller i Tschudi Lines.


For å betjene kundene på best mulig måte tilbyr Tschudi Lines et stort utvalg containere som passer for de fleste laster. Vår fokus vil være på transport av 45ft containere for dry container, reefer containers og spesial utstyr. Basert på vårt allerede sterke nettverk, vil vi koordinere intermodale løsninger på en dør-til-dør basis.

Tschudi Logistics har fått solid fotfeste innen Short-Sea segmentet med et dedikert og kundeorientert team og backing fra lojale etablerte kunder. Etter salget av Tschudi Lines til Unifeeder i 2015 har vår «Tschudi» holdt seg sterkt innenfor dette markedssegmentet. Det er derfor en stor glede å gjenopprette Tschudi Lines og videreutvikle Short-Sea transport mellom Europa og Norge.

Kilde: Tschudi Lines

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.