Bring og Borlaug & Brosvik Transport styrker samarbeidet

Foto: Posten Norge

Bring Cargo AS går inn og kjøper en aksjepost på 34 prosent i Borlaug & Brosvik Transport AS. Avtalen ble signert denne uken.

Selskapene ønsker med dette å formalisere et langsiktig godt samarbeid og styrke virksomhetene innen Supply Base logistikk for fremtiden.

Bring kjenner ledelsen og virksomheten godt etter flere års samarbeid. Borlaug og Brosvik besitter en unik kompetanse og utøvelse av faget som bidrar til høy leveringskvalitet og stabil og effektiv drift.

Aksjekjøpet understøtter konsernets to bærekraftmål; Samarbeid for å nå målene, og Anstendig arbeid og økonomisk vekst.

Vi har gjort grundige undersøkelser og leverandør revisjon i forbindelse med aksjekjøpet. Spesielt vil vi fremheve at selskapet har god og stabil drift med ryddige arbeidsforhold for sine ca 70 ansatte sjåfører. Selskapet vektlegger høy kvalitet i alle ledd både når det gjelder standard og sikkerhet på transportmateriell, HMS og dokumentasjon.

-Vi søker samarbeidspartnere som understøtter vårt verdiforslag og setter bærekraft like høyt som oss. Allerede i mars tar vi steget sammen med B&B Transport og blir den første aktøren med el-lastebil spesialbygget for base til base logistikken, sier direktør Anne Stenseth Kristoffersen i Bring Cargo AS.

For Borlaug & Brosvik Transport AS har det vært et ønske om å formalisere samarbeidet med Bring for å styrke grunnlaget for videre vekst.

-Vi ønsker å styrke og formalisere samarbeidet med Bring for å styrke oss i markedet og legge grunnlag for ytterligere vekst i fremtiden. Vi har en robust og effektiv drift som gjør at vi leverer høy kvalitet til kundene. Med Bring på laget har vi en samarbeidspartner som verdsetter høy kvalitet og en bærekraftig driftsmodell. Det er viktig for oss, sier styreleder Kjetil Borlaug i Borlaug & Brosvik Transport AS.

Borlaug og Brosvik Transport AS ble etablert i 2002. Selskapet har hatt god vekst de siste årene og omsatte i 2021 for ca 190 mill. kroner. Selskapet er stasjonert på Frekhaug, Alver Kommune i Nordhordland.

Kilde: Posten Norge

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.