Bring og Two lanserer markedets raskeste budbestilling

Foto: Aksel Jermstad

Tidligere i år investerte Bring i det norske oppstartsselskapet Tillit, som nå har skiftet navn til Two. Sammen har de nå utviklet markedets raskeste budbestilling. Tjenesten lanseres i morgen.

Med den nye bestillingsløsningen åpner Bring for at du enklere kan bestille bud på nett, du trenger heller ikke å legge ut penger eller registrere utlegg.

Two tilbyr i utgangspunktet smarte fakturaløsninger for bedriftskunder, men nå har man integrert betalingsløsningen i en ny bestillingsløsning for bud. Tjenesten skal gjøre det betydelig mer smidig å bestille bud, slik at man slipper tidskrevende prosesser med egne kontoer og utlegg.

– Vi investerer i Two, både fordi det er et spennende selskap med et dyktig team og fordi vi ser et stort potensial i hvordan teknologien og funksjonene kan tilføre ny kundeverdi i våre tjenester. Vi starter med å integrere deres funksjonalitet i vår budbestilling. Når noe skal leveres med bud er det ofte akutt, det skal skje raskt og smidig – og det må også bestillingsprosessen være, sier Anett Sørli Berger, Investment manager på Bring Ventures.

Bakgrunnen for Brings investering i Two var en tro på at teknologien kunne lage enklere løsninger for kundene. Nå rulles den første samarbeidsløsningen ut i markedet.

– Selv om vi er i 2021 krever fortsatt de fleste som selger produkter og tjenester til andre bedrifter at du kontakter dem via telefon eller mail for å kunne kjøpe hos dem. Prosessen er manuell og det kan ta flere dager før man blir godkjent til å handle på faktura. Dette vil vi endre på. Vi skal gjøre det betydelig enklere og raskere, samtidig som det ikke går på bekostning av sikkerheten, sier daglig leder hos Two, Andreas Mjelde.

Om Two

Two, tidligere Tillit er et norsk start-up selskap som ble etablert i 2020. Formålet var å forenkle B2B-transaksjoner. Two jobber for å gjøre handel mellom selskaper enkelt og trygt på nettet.

Slik fungerer det:

  • Gå inn på og klikk deg fram til tjenester/bud og ekspress/lokale bud og distribusjon. Klikk på knappen ”Sjekk pris og bestill bud”
  • Fyll inn informasjon om din bestilling; adresser og tidspunkt for henting og levering
  • Se pris og bestill bud
  • Selskapsinformasjon sendes til Two, som gjør en kreditkontroll i løpet av noen sekunder
  • Budleveransen utføres av Bring, og etter utført oppdrag får bedriften en faktura fra Two

Kilde: Posten Norge

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.