ColliCare med nyetablering i Stavanger

Kjetil Nerland, til venstre, Georg S Moltu til høyre. Foto: ColliCare Logistics AS/Ole Walter Larsen

Logistikkselskapet utvider sin dekning på det norske markedet, og etablerer ColliCare Projects & Logistics AS i Stavanger, med oppstart 1.januar 2020. Selskapet vil være konsernets spydspiss inn mot maritim sektor, olje & gass, energi, havbruk, infrastruktur, decom og øvrige prosjektorienterte markeder.
Selskapet vil tilby blant annet chartering, supercargo, olje- og forsyningsbase logistikk. Sterk
kompetanse innenfor disse tjenestene vil være selskapets fortrinn og skal sikre andeler i et nytt
marked.

ColliCare Projects & Logistics vil også tilby allerede etablerte ColliCare-tjenester som import/eksport via sjø, -bane, – vei,- fly og distribusjon.

Selskapet ledes av Georg Skivik Moltu som har ledererfaring fra ulike industribedrifter, de siste 13 årene i transport- og logistikkbransjen. Moltu har tidligere vært Director Oil & Gas Northern Europe, Panalpina Grieg Logistics, og nå sist Managing Director Projects hos Greencarrier.

Med på laget har han Kjetil Nerland som Commercial & Operational Manager Projects & Logistics. Nerland har erfaring innen både salg, ledelse og utvikling, blant annet fra Greencarrier, Scan Global og Panalpina.

«ColliCare oppfattes som svært innovative og fremoverlente. Vi relaterer oss sterkt til kultur og tankegang. Teamet i Stavanger ser frem til å bidra til videreutviklingen av ColliCare og bidra med kunnskap og erfaring innenfor et nytt marked» sier Managing Director Projects & Special, Georg Skivik Moltu.

«Eiere og ansatte i ColliCare har vist seg å ha en sterk motivasjon og vilje til å utvikle konsernet. Etter noen uker i selskapet føler jeg meg trygg på at det blir et godt samarbeid, med et klima preget av en gründerorientert tilnærming og fokus på muligheter» sier Commercial & Operational Manager Projects & Special, Kjetil Nerland.

«Vi ser virkelig frem til å bidra til å utvikle nye tjenester i ColliCare, spesielt på Vestlandet og innen prosjekttilpassede logistikkløsninger» avslutter Nerland og Moltu.

“Vi går nå inn i et nytt marked sammen med et særdeles kompetent team. Vi har stor tiltro til at avdelingen raskt vil komme på bena og levere tjenester avhøy kvalitet. Dette blir veldig spennende og gleden er stor over denne nyetableringen» sier CEO ColliCare Logistics, Knut Sollund.

Med seg på laget får Moltu og Nerland medarbeidere med årelang erfaring fra frakt og spedisjon. Tor Kristian Lode og Geir Atle Haaland vil ha ansvar for innland og bil/shortsea på Vestlandet. Ole Kristian Watland og Trond Dahle vil ha ansvar for all sjø/flyfrakt, import/eksport, deepsea og shortsea i det ny etablerte selskapet.

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.