Color Line innstiller cruiseskipene mellom Oslo og Kiel

Foto: Håvard Storvestre

Regjeringen besluttet i går 12. mars nye og strengere tiltak for å håndtere Coronaviruset COVID-19 i Norge. Regjeringen fraråder å gjennomføre alle reiser som ikke er strengt nødvendig. Samtidig innførte Helsedirektoratet et krav om at alle som har reist utenfor Norden etter 27. februar skal i karantene i 14 dager når de kommer til Norge uavhengig av symptomer eller ikke.

For Color Line omhandler de nye og innskjerpede reiserestriksjonene selskapets to skip mellom Oslo og Kiel – M/S Color Fantasy og M/S Color Magic. – Med bakgrunn i vedtaket fra Helsedirektoratet har Color Line besluttet at alle seilinger på ruten mellom Oslo og Kiel kanselleres fra og med lørdag 14. mars til og med torsdag 26. mars, sier konsernsjef Trond Kleivdal i Color Line.

Color Fantasy ankom Oslo i dag kl 1000. De passasjerene som ikke gikk i land fikk tilbud om retur til Kiel. Skipet vil returnere uten passasjerer fra Kiel lørdag og legges til kai i Oslo søndag.

Color Magic ankom Kiel kl 10 i dag og returnerer til Oslo med ankomst lørdag morgen. Også dette skipet blir lagt til kai i Oslo.

Ro-ro fraktskipet M/S Color Carrier vil betjene ruten Oslo-Kiel med gods på vanlig måte.

Kilde: Color Line

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.