Color Magic inviterer til konvoi på Oslofjorden 17. mai

Foto: Color Line

Verdens største cruiseskip med bildekk, MS Color Magic, inviterer til 17. mai konvoi for småbåter på Oslofjorden.

Klokken 1500 går skipet fra kaien på Hjortnes. Cruiseskipet vil gå inn Bunnefjorden før det snur og går tilbake inn Oslofjorden og hjem til kaien på Hjortnes.

Foto: Color Line

–Vi ser frem til å delta i nasjonaldagsfeiringen med et pyntet skip og en båtkonvoi, sier kaptein på Color Magic, Svein Ove Trondsen.– Det blir en helt spesiell 17. mai i år, og vi syntes det er fint å kunne bidra til årets feiring i og rundt Oslo.

Kapteinen håper mange blir med, og oppfordrer de som vil delta å holde lav fart og ta hensyn til andre båter i nærheten.

Color Magic seiler vanligvis i fast rute mellom Oslo og Kiel, men som en følge av pandemien og vedtakene fra regjeringen om å stenge grensene og unngå fritidsreiser, har Color Magic og søsterskipet Color Fantasy ligget i opplag i Oslo siden 14. mars. På nasjonaldagen vil de pynte skipet og inviterer til en seilas og båtkonvoi på fjorden.

Mer informasjon om båtkonvoien ledet av Color Magic den 17. mai er publisert på www.colorline.no. Informasjon finnes også i et eget arrangement på selskapets side Facebook.

Kilde: Color Line

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.