DACHSER Norway utnevner ny Business Development Manager

Photo: DACHSER

Ansettelsen av en Business Development Manager i DACHSER Norway AS er et resultat av virksomhetens vekst i løpet av de siste årene – en vekst DACHSER Norway ønsker å videreføre med dette initiativet.

Mikael Hansson, Business Development Manager for DACHSER Norway AS.
Mikael Hansson, Business Development Manager for DACHSER Norway AS.

Som Business Development Manager vil Mikael Hansson (34) arbeide tett sammen med salgsavdelingen i Oslo og bidra til at mange fler får oppleve DACHSER Norways fokus på kunderelasjoner.

“Vår nye Business Development Manager vil bli en viktig del av DACHSER Norway sin fortsatte vekst. Med ansettelsen av Mikael Hansson som Business Development Manager har vi tatt nok et viktig steg mot å bli den foretrukne stykkgods-partneren i Norden.”

Armend Krasniqi, Branch Manager European Logistics hos DACHSER Norway

Mikael Hansson har 8 års erfaring fra PostNord samt erfaring som distriktssjef i et produksjonsselskap.

Solid erfaring både i og utenfor transportbransjen

”Mikael Hansson har solid erfaring med alt fra kundeservice til salg både i og utenfor logistikkbransjen. Dette ser jeg på som en klar fordel i rollen som Business Development Manager som skal hjelpe til med å forsterke vår salgsavdeling”, sier Benjamin Fjellheim, salgssjef hos DACHSER Norway.

Som utgangspunkt vil jobben som Business Development Manager innebære å identifisere nye, attraktive og strategisk viktige kunder og forretningsområder. I starten vil fokuset rettes mot Vestfold, Kristiansand og Stavanger.

”Jeg er glad for å kunne bidra til de gode resultatene som salgsavdelingen hos DACHSER Norway har klart å skape de siste årene”, sier Mikael Hansson. ”Jeg ser også frem til å lære mer om nettverket og bearbeide markedet. Jeg har sett hvordan ting fungerer på andre siden av bordet, jobbet med salg i flere år og skaffet meg et godt bilde av hva som kreves”.

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.