Dachser organiserer vaksinelogistikk i Berlin

Photo: DACHSER

Logistikkleverandøren skal oppbevare kjøleboksene for vaksiner samt distribuere dem til vaksinasjonssentre, sykehusapoteker og mobile vaksinasjonsteam.

Vaksineringen mot covid-19 har begynt i Tyskland, og delstatsregjeringen i Berlin har bedt Dachser stå for logistikken knyttet til vaksinene i Tysklands hovedstad.

Dachser har påtatt seg oppgaven på vegne av delstatsregjeringen i Berlin, og skal administrere vaksineforsyningene når de blir levert til det sentrale vaksinelageret. Selskapet skal også foreta daglige kvalitetssikrede leveranser til opptil 6 av vaksinasjonssentrene i Berlin, 11 sykehusapoteker og opptil 60 mobile vaksinasjonsteam. Det nødvendige vaksineutstyret vil bli levert fra et lager som drives av logistikkleverandøren.

«Vi har jobbet tett med delstatsregjeringen i Berlin siden juli for å lagre personlig verneutstyr og hurtigtester for korona og distribuere disse til helseinstitusjoner i byen», forteller Olaf Schmidt, General Manager for Dachsers logistikksenter Berlin-Brandenburg i Schönefeld.

Leverer logistikkekspertise

Schmidt legger til: «Vi er glade for å kunne tilby logistikkekspertisen vår og på den måten støtte denne forsyningskjeden som er så viktig for samfunnet.»

Kilde: DACHSER

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.