DB Schenker blir Biltemas nye globale transportpartner

Photo: Gerd Altmann/Pixabay

Etter en omfattende vurderingsprosess av nye potensielle logistikkpartnere er det nå klart at DB Schenker blir Biltemas nye transportpartner. DB Schenker vil gi Biltema en komplett, global og moderne logistikktjeneste. Dette sikrer effektivitet og en mer miljøvennlig transport koordinert i en nytt og moderne forsyningskjede-system, som reduserer Biltemas fraktkostnader for sjøfrakt med 50%

  • -Nå er alt tilrettelagt for et sterkt og produktivt partnerskap, sier konserndirektør Knut R. Svenningsen i Biltema – og forklarer at selskapet vil fortsette å ha solid vekst fremover, og har posisjonert seg sterkt i det Nordiske markedet. Selskapet har tidligere samarbeidet med Agility Logistics.
  • -For at vi skal kunne fortsette vår vekst og utvikling, trenger vi partnere som leverer digitalt moderne logistikksystemer, og som kan håndtere våre distribusjonsvolum. DB Schencker er i stand til å oppfylle dette, og møter også våre krav til plassoptimalisering under transport, noe som igjen reduserer vår miljøbelastning. Vi er sikre på at vår nye partner har kompetansen, menneskene og engasjementet som kreves for at vi skal nå våre mål, sier Svenningsen.

DB Schenker er klare for det nye samarbeidet.

  • -Vi er stolte av å innlede et samarbeid som en partner for Biltemas globale transport. Vi ser frem til et langsiktig samarbeid der vi sammen fortsetter å utvikle logistikken og redusere miljøbelastningen. I samarbeid med Biltema, vil vi fokusere på digitale løsninger og kontinuerlige utvikle vår del av Biltemas distribusjonskjede, sier Mats Grundius, DB Schenkers administrerende direktør for Sverige, Danmark og Island.

Kilde: Biltema

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.