DFDS åpner ny rute mellom Oslo og Frederikshavn fra 26. juni 2020

Foto: DFDS

Det er med stor glede at vi kan informere om at DFDS lanserer en ny rute mellom Oslo og Frederikshavn.

På den nye ruten vil våre to populære passasjerskip Pearl Seaways og Crown Seaways anløpe Frederikshavn på veien til henholdsvis København og Oslo.

Vår ruteplan inntil 31. august mellom Oslo og Frederikshavn inkluderer en daglig avgang fra Frederikshavn kl. 23.30 med ankomst i Oslo kl. 09.00 neste morgen, og en daglig avgang fra Oslo kl. 12.00 med ankomst i Frederikshavn kl. 22.00 samme dag.

Dette betyr at våre seilingstider mellom Oslo og København vil bli endret. Vi seiler daglig fra Oslo kl. 12.00 med ankomst i København kl. 09.00 neste dag, samt en daglig avgang fra København kl. 14.00 med ankomst i Oslo kl. 09.00 neste dag. Med dette får du enda mere tid til å nyte den maritime opplevelsen om bord.

Denne nye ruten mellom Oslo og Frederikshavn forbinder den norske hovedstaden med den fantastiske danske kysten og naturen på Nordjylland med sine enestående omgivelser og skjønnhet.

Frederikshavn er det ideelle utgangspunkt for alt Nordjylland har å tilby. Denne delen av Danmark byr på lange sandstrender, vakker natur, kunst, kulturliv og masse spennende aktiviteter som sikrer deg en uforglemmelig ferie.

Med fordelene av å ta med bilen og oppleve alt det våre romslige cruiseferger har å tilby, er en reise med DFDS den perfekte og avslappende starten på ferien.
Vi arbeider med å innføre en rekke nye tiltak for å sikre en trygg og god reise for alle våre gjester. Mer informasjon om de nye tiltakene finner du her.

Vi ber deg om å forsikre deg om at du har satt deg inn i gjeldende reiseråd fra myndighetene hjemme, og fra myndighetene på destinasjonen du skal reise til, før du planlegger din reise. Informasjon fra danske myndigheter er tilgjengelig her og informasjon fra norske myndigheter er tilgjengelig her.

Velkommen om bord på vår nye rute!

Kilde: DFDS

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.