DHL Express anerkjent som en av verdens beste arbeidsplasser av Great Place to Work®

Foto: DHL

Oslo, 7. oktober 2019: DHL Express, verdens ledende internasjonale ekspresstjenesteleverandør, er anerkjent som det fjerde beste globale selskapet å jobbe i av Great Place to Work® og FORTUNE i deres 2019-arbeidsgiverrangering. Gjennom sitt sertifiseringsprogram vurderer det globale analyse- og konsulentfirmaet Great Place to Work® hvert år arbeidserfaringene til ansatte. I 2019 deltok mer enn 8.000 organisasjoner i undersøkelsesprosessen, som representerte stemmene til 12 millioner ansatte verden over. Fra denne puljen av selskaper, er de 25 verdens beste arbeidsplassene valgt. Evalueringskriteriene er bygget rundt kjernekriteriet tillit, og analyserer forholdet ansatte har til ledelse, kollegaer og sine jobber. I år ble DHL Express rangert som en av verdens beste arbeidsplasser for tredje gang på rad.

«Dette er et hat-trick som er gir oss i DHL Express enorm stolthet», sier John Pearson, administrerende direktør i DHL Express. «Det er også et sterkt bevis på at vår anerkjennelseskultur er en hoveddriver for vår fremragende medarbeidertilfredshet. Våre mer enn 100.000 ansatte er kjernen i vår virksomhet, og den viktigste driveren for vår globale suksess. Det er de som setter sin lidenskap for jobben sin til tjeneste for våre kunder, for å tilby dem best mulig kvalitet – hver dag, overalt.»

«Vår intensjon har alltid vært å være en foretrukket arbeidsgiver,» sier Regine Buettner, konserndirektør HR Global, DHL Express. «Vi vil at DHL Express skal være et sted folk ønsker å jobbe, og hvor ansatte liker å komme på jobb hver dag. Det har vi oppnådd gjennom å overholde en veldig enkel strategi som starter med ‘motiverte ansatte’, som igjen har gjort det mulig å skille ut en distinkt kultur innen vår virksomhet. Vår høye ytelsesmentalitet gjenspeiles over hele verden, og våre ansatte har en ekte følelse av lidenskap og formål – noe jeg er utrolig stolt av at Great Place to Work® fortsetter å anerkjenne.»

«Hvis du tenker på hva over 100.000 ansatte i DHL gjør hver dag i over 220 land for å levere produkter og tjenester i de mest urbane og fjerntliggende områdene i verden, er dette kanskje det mest globale selskapet i verden. Når du tenker på alle språk-, kultur-, vær- og forskriftsutfordringer de står overfor hver dag, og likevel være i stand til å knytte mennesker sammen og forbedre liv (sette sine ansatte først), er det helt klart et av de mest fantastiske selskapene i verden. 92 % av de ansatte fra toppen av organisasjonen til frontlinjen sier det er et flott sted å jobbe for alle. Hemmeligheten deres? Å være målstyrt og ha det mest innovative og omfattende ‘Certified International Specialist’-opplæringsprogrammet i verden,» sier administrerende direktør i Great Place to Work®, Michael Bush.

Great Place to Work®-rangeringen av verdens 25 beste arbeidsplasser finner du her.

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.