DHL Express – «BEST I TEST» for 8. året på rad

Med god avstand mottok fr.v. Margrethe Bårdsen, Nina Bjørlo, Camilla Simonsen og Junaid Riaz fra DHL Express' kundeservice den gjeve utmerkelsen i dagens digitale kåring. Foto: DHL

Kundeserviceprisen «Best i test» er en årlig undersøkelse gjennomført av SeeYou der man tester de største kundesentrene i Norge. I dag ble det klart at DHL Express igjen stakk av med seieren – for 8. året på rad!

Helt siden 2007 har SeeYou i samarbeid med Confex arrangert Kundeserviceprisen. Det konkurreres i flere klasser hvor det kåres en vinner i hver klasse, samt en totalvinner som blir «Årets kundesenters – Best i test». Undersøkelsen gjennomføres i forbindelse med de årlige Call Center Dagene i regi av Confex.

I Kundeserviceprisen 2020 var det hele 23 klasser, og antallet deltakende kundesentre nærmer seg 200. Dette betyr at konkurransen stadig blir hardere og utmerkelsen enda gjevere!

Alle kundesentrene blir målt opp imot de samme spørsmålene.

Målingen har fokus på:

• Mottak og velkomst

• Kundebehandleren – løsning

• Avslutning og totalinntrykk

I år, som de syv siste årene, gikk DHL Express av med seieren i kategorien «Transport & Logistikk». 

Nina Bjørlo, Head of Customer Service i DHL Express Norge uttaler følgende:

«Det er med stor ydmykhet, og ikke så lite stolthet, at vi har klart å vinne prisen for 8. gang på rad. Vi jobber hele tiden for å utvikle oss, og ikke tro at forrige års resultater er gode nok i år. Tett oppfølging av alle våre fantastiske ansatte, gjennomgang av kvalitet hos hver enkelt, god opplæring – og ikke minst et fantastisk miljø, gjør at vi klarer å holde fokus år etter år. Selv om vi nå ikke sitter samlet grunnet hjemmekontor, klarer vi allikevel å holde god kontakt og oppfølging daglig. Det viser styrken i miljøet og i våre ansatte. Stor takk til våre ansatte som nå jobber i en av de bransjene som er uhyre viktig for alle i disse tider!»

Kilde: DHL

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.