Flere funksjoner i appen NÅ

Foto: Bane NOR

Appen NÅ, som Bane NOR lanserte i februar 2018, gir de reisende muligheten til å ta med seg stasjonsskjermen i lomma. I disse dager blir appen enda bedre.

Blant annet kan appen nå brukes på smartklokker (Apple iOS og Android). Brukerne av appen gis også anledning til å få push-varsler for informasjon om sin stasjon.

– Vi ønsker å følge med i tiden, og smartklokker er stadig mer brukt. Vi er veldig glade for at vi nå kan tilby denne funksjonen tilknyttet appen vår. Vi tror også at brukerne vil sette pris på muligheten for pushvarsler om sin stasjon, sier prosjektleder Lene Fransgjerde i Bane NOR.

Annen funksjonalitet som nå lanseres i den nye appen:

  • Du velger selv hvilke varslinger du vil ha og når på døgnet disse skal være aktive.
  • Mulighet til å velge favoritter etter toglinjer.
  • Tilgang til appen fra låst skjerm.
  • Direktelenke til Bane NORs parkeringsapp.
  • Direktelenke til Entur (så lenge man har lastet ned Entur-appen).
  • Mulighet til å trykke på ønsket avgang for å få mer utfyllende informasjon.

– Dette er et skritt på veien mot å gi bedre informasjon til de reisende. NÅ-appen er i hovedsak utviklet med tanke på pendlere og skal være ledende på sanntidsinformasjon. Vi ser også at folk ønsker å få denne informasjonen fra oss. Per i dag er det over 11 500 som har lastet ned appen, så denne vil vi fortsette å utvikle for å gjøre den så bra som mulig, sier Fransgjerde.

Appen er universelt utformet, slik at blinde og svaksynte kan bruke appen ved hjelp av voiceover-funksjonen i telefonen. Denne funksjonen er testet og tilbakemeldingene fra brukerne er positive.

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.