DHL Express har mottat sin 300. TAPA-sertifisering

Photo: DHL

Bonn, 24. august 2018: I dag ble DHL Express i Birmingham, Storbritannia tildelt den 300. TAPA-sikkerhetssertifiseringen (Transported Asset Protection Association) i DHL Express globalt. Denne uavhengige anerkjennelsen bekrefter at DHL Express har implementert de høyeste sikkerhetsstandardene for transport av forsendelser. Denne milepælen for det globale DHL Express-nettverket demonstrerer selskapets engasjement og utrettelige innsats for å møte de høyeste TAPA-sikkerhetsbehovene (FSR) over hele verden.

Adrian Whelan, Head of Global Security i DHL Express sier: “Med drift i mer enn 220 land og territorier er DHL Express verdens mest internasjonale selskap, og sikkerhet har alltid vært topp prioritet for oss. Selv om vi i mange år har hatt våre egne, interne sikkerhetsstandarder, er vi overbevist om at det er viktig å ha sikkerhetsstandarder som er uavhengig verifisert og sertifisert, hovedsakelig for våre kunder så de vet at deres verdifulle forsendelser er i trygge hender. Siden sertifisering av det første anlegget i Penang Gateway i Malaysia i 2001, er vi nå veldig stolte av å fullføre sertifiseringen av det 300. anlegget.” Han oppsummerer: “Det handler om kunden og deres behov – sikkerhet er ikke ‘nice to have, it is a must have!’ ”

Den internasjonalt anerkjente TAPA-sertifiseringen er en av de strengeste sikkerhetssertifiseringene innen logistikk og forsyningskjede. Denne uavhengig reviderte sertifiseringen er allment respektert som den ledende sikkerhetsstandarden i denne sektoren, og fokuserer på måten varer håndteres, lagres og transporteres på. Som den globale ledende logistikkleverandøren sikrer DHL Express at prosesser og tjenester gis med de høyeste standardene som er mulige i bransjen.

Med 300 sertifiserte TAPA nivå A- og B-steder er DHL Express den globale industrilederen med flest antall TAPA-sertifiserte anlegg. De akkrediterte fasilitetene spenner nå over 82 land, med 96 DHL Express-anlegg i Europa, 87 i Asia, 25 i Kina, 43 i Amerika, 30 i Afrika og 19 sertifikater i Midtøsten og Nord-Afrika.

“Vi gratulerer DHL Express med denne fremragende prestasjonen og for deres forpliktelse til TAPAs sikkerhetsstandarder,” sier Thorsten Neumann, leder av TAPA EMEA. Flere og flere kunder spør sine logistikkpartnere hvis deres fasiliteter er TAPA-sertifiserte fordi det er sikkerhetsstandarden de stoler på. Vi forventer å se flere selskaper som følger eksemplet satt av DHL Express», avslutter han.

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.