Jetpak valgt som leverandør av flyfrakt innenlands for sykehusene i Norge

Store krav til presisjon og kvalitet - Jetpak er valgt ut å levere ekspress-leveransene i Norge for sykehusene

I sin første nasjonale avtale på flyfrakttjenester for sykehusene i Norge skal Jetpak de nærmeste årene levere alle innenlandske hasteforsendelser til og fra de norske sykehusene. Sykehusinnkjøp HF har fremforhandlet en nasjonal avtale som vil sikre en bedre og tryggere frakt av biologisk materiale for sykehusene, skriver Sykehusinnkjøp på sine nettsider.

Det stilles store krav til transport av biologisk materiale og Jetpak skal gjennom tilgjengelighet 24/7/365, god geografisk dekning og høy kvalitet i alle ledd, sikre en trygg transport fra dør til dør for de norske sykehusene i årene fremover.

“Vi er naturligvis veldig stolte og glade for at Jetpak er valgt til å levere ekspress-leveransene i Norge for sykehusene. Å levere med presisjon og kvalitet både til sykehusene og alle våre kunder er noe vi gjør hver eneste dag. Dette er virkelig en av våre styrker. At vi fikk tilliten fra Sykehusinnkjøpene skyldes et godt produkt fra et samlet Jetpak. Vi ser frem til å utvikle samarbeidet med alle aktører som omfattes av denne avtalen i tiden fremover”, sier Mariann Myklebust, salgssjef for Jetpak i Norge.

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.