Storsatsing: Widerøe med nye direkteruter til München, Hamburg, Billund, Gøteborg og London

Widerøe fortsetter å utvide rutetilbudet utenlands og i Norge. I juni og august 2018 åpner fem nye utenlandsruter; fra Bergen til München, Hamburg, Billund og Gøteborg – og fra Kristiansand til London. 

Samtidig økes antall innenlands avganger fra Kjevik. Totalt øker Widerøe sitt tilbud med over 180.000 flyseter fra Bergen og Kristiansand, til Tyskland, Sverige, Danmark, Storbritannia og Trondheim.

-Allerede i april neste år skriver vi luftfartshistorie, når våre nye, 114-seters, miljøvennlige jetfly tar av fra Bergen til Tromsø og Bodø. Disse supermoderne E190-E2 vil også settes inn på de nye utenlandsrutene til Hamburg og München, som åpner 13. og 14. august, forteller administrerende direktør Stein Nilsen i Widerøe.

25. juni åpner ruten fra Bergen til Billund og Legoland, og etter sommerferien vil passasjerer fra Vestlandet og Sørlandet kunne reise direkte til ytterligere fire destinasjoner i Europa.

-Dette er en stor satsing fra Widerøe. Vi mener Bergen og Vestlandet er ett av de mest interessante reiselivsproduktene i Europa. Disse destinasjonene representerer ruter der vi ser et stort potensiale for å trekke utlendinger til Bergen, samtidig som det vil være attraktive reisemål for bergensere, forteller Nilsen. Potensialet for økt turisme og forretningsreisende fra London til Kristiansand er også stort. Vi gleder oss til å ønske både gamle og nye passasjerer velkommen om bord, sier Stein Nilsen.

Avinor er også svært fornøyd med rutenyhetene.

-Denne nye satsningen fra Widerøe med utgangspunkt fra Bergen er svært gledelig for norsk luftfart. De nye rutene som er lansert i dag er gode og sterke ruter som vi har stor tro på, sier Konsernsjef i Avinor Dag Falk-Petersen

-Vi gratulerer Widerøe med dagen og ser frem til noen spennende år fremover med økt internasjonalt fokus. Widerøe er i dag det flyselskapet som har flest flybevegelser totalt ved Avinors flyplasser, avslutter han.

Billetter blir tilgjengelig på wideroe.no fra torsdag 14. desember.

Her er de nye Widerøe-rutene fra Bergen:

Bergen – Billund: Mandag, onsdag, fredag – avgang 10:45, retur 12:30 (første avgang 25. juni).

Bergen – München: Mandag, onsdag, fredag – avgang 17:50, retur 21:10 (første avgang 13. august)

Bergen – Hamburg: Tirsdag, torsdag, søndag – avgang 19:40, retur 21:55 (første avgang 14. August)

Bergen – Gøteborg: Torsdag, søndag – avgang 10:45, retur 12:20 (første avgang 16. august).

Nye ruter fra Kristiansand til London og Trondheim:

Fra 13. august vil Widerøe fly den nye ruten Kristiansand-London på mandag, torsdag, fredag og søndag. Avgangstider vil være 17.30, med retur 20:00.

Til Trondheim kommer en ny morgenavgang på ukedager klokken 06.30, med retur 08.20. Ny er også mandag, onsdag og fredag, med avgang 10.50 og retur 15.30. Dagens ettermiddags avgang på ukedager videreføres alle dager med avgang 17.25 med retur 19.35. Den første, nye morgenavgangen går 25. juni, og fra 13. august vil hele det nye ruteprogrammet fra Kjevik være operativt.

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.