Flyr velger samarbeidspartnere på flyplassene i Norge

Flyr har valgt flytypen Boeing 737-800. Her med designen til det nye norske flyselskapet. Illustrasjon: Unfold

Det nye norske flyselskapet Flyr starter flygninger i Norge 30. juni. Nå har selskapet valgt samarbeidspartnere som skal bistå med innsjekk av gjester og deres bagasje, samt andre såkalte bakketjenester på flyplassene i Norge.

– Mange av oss i Flyr har tidligere jobbet lenge og godt med de samarbeidspartnerne vi nå har valgt, og vi er trygge på at de vil sørge for at våre gjester blir godt ivaretatt både før og etter selve flyturen. Med disse avtalene på plass er vi enda et skritt nærmere vår første flygning fra Oslo til Tromsø 30.juni, sier direktør for bakketjenester Bjørn Erik Barman-Jenssen i Flyr.

Flyr har valgt Menzies Aviation som samarbeidspartner i Oslo og Aviator Airport Alliance i Bergen, Trondheim, Stavanger, Tromsø og Bodø. På Evenes skal Flyr samarbeide med Widerøe Ground Handling.

– Vi er stolte av at Flyr har valgt oss som samarbeidspartner ved sin hjemmebase i Oslo. Det ser vi på som et kvalitetstegn. Vi ser fram til å vokse sammen med Flyr i Norge, sier sjef for Menzies Aviation i Nord-Europa, Thomas Hoff Andersson.

Jo Alex Tanem er administrerende direktør i Aviator Airport vektlegger Flyrs innovative tilnærming.

– Vi i Aviator er utrolig stolte av å ha blitt valgt som Flyrs samarbeidspartner på alle flyplasser vi opererer i Norge. Flyr ser på nye, enkle og innovative prosesser for sin drift og vår dialog har vært preget av nytenkning, sier han.

Kilde: Flyr

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.