Fra størst og best til enda bedre

Fra "Den store samferdselsdebatten". Foto: NHO LT

Transport & Logistikk konferansen 2018 ble en stor suksess med nesten 800 deltagere fra 431 bedrifter. Neste år blir konferansen enda større og med en stor utstilling som vil trekke 15.000 deltagere.

-Vi er kjempefornøyd med årets konferanse. Det er blitt det årlige møtestedet for bransjen, med godt faglig og sosialt utbytte, sier Are Kjensli, administrerende direktør i NHO Logistikk og Transport. Sammen med Norsk Industri, Norske Havner og Logistikkforeningen arrangerte NHO LT konferansen for 60. gang.

Det var tett opp mot 800 deltagere på konferansen, 61 utstillere med i alt 90 bedrifter representert. 103 foredragsholder og paneldeltagere. Dette er et tall som har holdt seg stabile nå i fire år. Dette er det grunn til å være godt fornøyd med.

Neste år skal Transport & Logistikk slås sammen med Norges Lastebileier Forbunds Transport messe, slik at antall arrangementet blir langt større enn i dag. Transportmessen arrangeres hvert 3. år.

– I 2019 samles transportnæringen til det største arrangementet gjennom tidene. Med den nye Transport & Logistikk vil vi få både en rekordstor konferanse med over 1000 deltagere, og en messe som vi håper vil bli besøkt av hele 15 000 besøkende, sier Jo Eirik Frøise, som også skal ha hovedansvar for nye Transport og Logistikk.

En viktig del av arrangementet er å få stortingspolitikere, offentlige myndigheter og regjeringsmedlemmer ut av kontorene for å treffe aktører og representanter for næringen.

– Vi vil alle dra nytte av å ha et så stort arrangement under et tak. Fokus fra både politikere, offentlige myndigheter og media vil bli rekordstort, sier Kjensli.

Konferansen er også en fin anledning til å berømme personer og institusjoner som har gjort en spesiell innsats for næringen. Her er årets prisvinnere:

Logistikkprisen 2018: Norsk Lastbærer Pool AS (NLP) for effektiv returlogistikk
Unge Talenter: Mats Hanssen Yttervik som er logistikkansvarlig ved Rana Industriterminal
Årets miljøpris: Næringslivets NOx-fond for en kostnadseffektiv og ubyråkratisk reduksjon av utslipp av NOx og CO2
Moderne Transport-prisen: Bjørn Tore Orvik, Yara, for utvikling av den autonome og elektriske godsfergen Birkeland

www.nholt.no

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.