FREJA har distribuert mer enn 1 million vaksiner i Oslo kommune

Foto: FREJA

FREJA har oppdraget med distribusjon av vaksiner til hele Oslo kommune og tilpasser oss stadig endring i vaksinasjonsfrekvensene. Nå markerer vi at vi har distribuert over 1 million vaksinedoser og antall fullvaksinerte blir stadig flere.

Det er full fart i vaksineringen som nå er godt i gang med 16- og 17- åringene. I tillegg besluttet Regjeringen i går å følge Folkehelseinstituttet sin anbefaling om å tilby koronavaksinasjon til ungdom i alderen 12-15 år. Ifølge nyhetsbildet den siste uken er det «ingen tvil om at det er vaksinering som er veien ut av denne pandemien».

«Vi gleder oss over å ha distribuert mer enn 1 million vaksinedoser til Oslo’s befolkning. Ikke minst er vi stolte over kvaliteten og fleksibiliteten vi nok en gang har bevist at FREJA står for.» sier Kjell-Arne Eloranta, Managing Director i FREJA Transport & Logistics AS.

For Oslo kommune er det viktig med en partner som har full fokus på produktsikkerhet og kvalitet ved henting, transport og levering av vaksinene. Med våre godkjente biler og med to GDP-opplærte sjåfører i hver bil, sørger vi for at vaksinene kommer fulltallig og uskadet med ubrutt kjølekjede til vaksinasjonsstedene til avtalt tid.

Kilde: FREJA

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.