FREJA i Ålesund utvider med nye togløsninger

Foto: Markus Distelrath/Pixabay

FREJA i Ålesund utvider med nye togløsninger og 25. april starter vi med daglig togforbindelse på Raumabanen mellom Åndalsnes og Oslo. FREJA er en forkjemper for miljøvennlig godstransport og vi har bidratt i prosessen for å få denne jernbaneforbindelsen reetablert etter at den ble lagt ned i 2018.

Din partner på Nord-Vestlandet

FREJA Transport & Logistics AS utvidet og etablerte en ny avdeling i Ålesund sommeren 2018, og Stein Arve Waagan, med sin dedikerte stå-på-vilje og årelange erfaring fra bransjen, ble ansatt som daglig leder for det nye kontoret.

Den langsiktige strategien var å utvikle våre tjenester på Nord-Vestlandet, et område med lange tradisjoner for internasjonal handel og samtidig styrke vårt merkevare i Vestlandsregionene. Spesielt viktig var det å utnytte Waagans erfaring innen temperaturkontrollerte transporter, et av FREJAs satsningsområder de seneste årene.

Med de rette medarbeiderne som har fokus på kvalitet og kundeempati og med bagasjen full av riktig kompetanse og kunnskap har FREJA i Ålesund utviklet seg over all forventning.

Lokale eksperter

Våre eksperter i logistikk- og transportbransjen har god erfaring i å finne de beste løsningene for å dekke kundens behov, og har overblikket som skal til for å yte en service som letter kundens hverdag.

Vi i FREJA er dedikerte og stolte av jobben vi gjør. Vi tilbyr både innovative og verdiskapende løsninger og vi ønsker å sikre best mulig kvalitet, oppfølging og et nært samarbeid. Med lang erfaring fra bransjen og svært god lokalkunnskap leverer vi logistikkløsninger innen bil-, sjø-, fly-, tog-, prosjektfrakt verden over i tillegg til lager- og 3PL-løsninger.

Nesten 75% økning i omsetning

FREJA i Ålesund har hatt en omsetningsøkning på nærmere 75% det siste året gjennom økt kundemasse og forsterket kundetilfredshet og tillit hos eksisterende kunder som igjen har ført til en større andel ny trafikk. Med økt oppdragsmengde følger utvidelser og flere ansatte og vi kontinuerlig i gang med å utvide staben.

Utviklingen hos FREJA Ålesund gir Country Manager, Kjell-Arne Eloranta, og Region Director, Stein Waagan, all grunn til å smile.

Kilde: FREJA

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.