FREJA pakket og sendte ut nærmere 3 millioner antigen selvtester i løpet av en uke

Foto: FREJA

FREJA Transport & Logistics sin kunde, Roche Diagnostics Norge, vant fredag 10. september et anbud om å distribuere 3 000 000 av sine antigen selvtester til alle landets kommuner. Dette prestisjefylte prosjektet innebar å pakke testene i esker med riktig antall tester til riktig kommune der ordren var mindre enn en pall, samt distribuere de ferdige sendingene innen utgangen av påfølgende uke. Ni fulle trailere med antigen selvtester skulle altså fordeles, pakkes og distribueres i løpet av en uke. FREJA satte hele Pharma-teamet i sving og innen uken var over var ordrene til alle de 356 kommunene levert, eller på vei til riktig kommune.

Norge har nå gått inn i en ny fase i pandemien. Nå nedjusteres nemlig den såkalte TISK-strategien (testing, isolasjon, smittesporing og karantene) og nærkontakter av smittede får muligheten til å teste seg selv ut av karantene. De som trenger selvtester skal få dette gratis gjennom kommunene og nedjusteringen ville ikke ha vært mulig dersom kommunene ikke hadde god tilgang på selvtester. Det var derfor svært viktig at det ikke ble noen forsinkelser i distribusjonen av testene.

«FREJA har nok en gang vist helhjertet engasjement og ansvar for å sikre at våre kunders kunder er fornøyde. Gjennom vårt medarbeiderutviklingsprogram, Speditør 2.0, fokuserer FREJA på fleksibilitet, engasjement, løsningsorientering, ansvar og evne til å gi kundeopplevelser med WOW-faktor» Sier Joar Bjørndal, Head of Logistics i FREJA Transport & Logistics AS.

Noe Jarle Norland, Head of Centralized and Point of Care Solutions i Roche Diagnostics Norge, bekrefter; «Vi er veldig fornøyde med jobben FREJA har gjort for oss. De har utvist stor fleksibilitet og kreativitet for å løse denne utfordringen. Vi er stolte av å kunne levere selvtester til landets kommuner for å redusere smittespredningen av Covid-19 og at vi har klart det gjennom godt samarbeid med FREJA.»

Les mer om våre bidrag i kampen mot Covid-19

Kilde: FREJA

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.