Helene Norman-Dupuy er utpekt til ny Country Manager for IVECO Norge

Foto: IVECO

Helene Norman-Dupuy blir ansvarlig for salg av vare- og lastebiler i Norge fra 1. september.

– Jag gleder meg stort over å bli en del av IVECOs team. Vi har mye spennende på gang. Vi skal fortsette utviklingen av IVECOs biogassbiler hvor vi har en ledende posisjon når det gjelder miljøvennlige gassmotorer på et marked med stadig større fokus på bærekraftig transport, og vi vil fokusere på markedets beste program av varebiler for både gass og diesel. Jeg gleder meg også til å jobbe med den kommende lanseringen av den elektriske lastebilen NIKOLA, sier Helene Norman-Dupuy.

Men det er ikke bare på produktsiden IVECO ligger i forkant. På det norske hovedkontoret i Bærum er man i full gang med nyrenovering av hela anlegget.

– Vi kommer til å få et toppmoderne fullservice-anlegg for både salg og verksted, og jeg er overbevist om at våre kunder kommer til å sette pris på anlegget, fortsetter Helene Norman-Dupuy.

Helene Norman-Dupuy er 47 år og har en gedigen erfaring fra salg i ledende posisjoner. Hun har arbeidet som Dealer Business Area Manager hos Volvo Penta, kommunikasjonsdirektør hos DB Schenker, og nå sist kommer hun fra en stilling som direktør for salg og ettermarked hos Cinderella Eco Group AS.

IVECO Norges mangeårige salgssjef Rolf Eriksen har bestemt seg for å pensjonere seg etter en 28 år lang og fremgangsrik karriere hos IVECO. Rolf Eriksen vil bistå Helene i den nye rollen frem til han går av med pensjon ved årsskiftet.

– Helene Norman-Dupuy får en helt ny rolle som Country Manager, og jeg er overbevist om at IVECO vil fortsette å lykkes med Helene ved roret i Norge, sier Håkan Jönsson, Business Director for IVECO i Norden og Baltikum.

Kilde: IVECO

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.