Helthjem har passert 1000 hentesteder: – Økt valgfrihet

Helthjem har nå utleveringssteder over hele landet og utvider stadig

KUNDEORIENTERT: Ansvarlig for hentesteder i Helthjem, Marius Lilleeidet, er opptatt av å utvikle tjenester som gir valgfrihet for kundene. Foto: Helthjem/Endre Igland

Distributøren Helthjem bikket nylig 1000 hentesteder for netthandelspakker i Norge. Disse hentestedene ligger geografisk spredd i butikker over hele landet. Marius Lilleeidet, ansvarlig for tjenesten i Helthjem, er klar på hvorfor dette gjøres:

– Helthjem har allerede landets beste hjemlevering. Samtidig som vi fortsetter å utvikle hjemleveringstjenestene våre til å bli enda bedre, skal vi også sørge for at kundene får størst mulig valgfrihet ved handel – derfor er det et fokus for oss å få opp disse utleveringsstedene over hele landet, sier Lilleeidet.

Helt ny butikk

Rema1000 Bjølsen i Oslo åpnet dørene i august. Dagligvarebutikken ligger i gamle og verneverdige lokalene til det som i dag kalles “Det norske dynamoverkstedet”, og er en av de siste butikkene på listen til å starte utlevering for Helthjem. 

– Gjennom å levere pakker ut til kundene genererer vi økt trafikk og kjennskap til butikken vår, samtidig som kundene får en mer fleksibel levering av pakker og kundene kan handle samtidig. Vinn-vinn, sier Kent Windahl, daglig leder på Rema1000 Bjølsen.

Foto: Helthjem/Endre Igland

Finnmark neste

Satsningen på hentesteder skal støtte opp rundt enkel handel på nett – både nytt og brukt.

– Pakker utlevert på hentested er praktisk hvis for eksempel mottaker er bortreist og ønsker pakken oppbevart i mellomtiden. Vi ønsker å gi kunden valget, sier Lilleeidet.

Helthjem skal i løpet av november etablere seg blant annet i Finnmark med tre hentesteder i Alta.

– Kundene er fornøyd, så da skal vi fortsette holde nivået opp – samtidig som vi ekspanderer videre ut i Norge og utvikle tjenester som er enkle for kundene våre, sier Lilleeidet.

Kilde: Helthjem

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.