Hilding Anders og Logent utvider samarbeidet med kontrakt på tolltjenester

Foto: Logent

Med verdensomspennende virksomhet er fortolling et viktig område for madrassgiganten Hilding Anders, som nå også velger Logent som sin partner på dette området.

– Vi ønsker å levere på fire punkter med Hilding Anders. For oss handler det om å gi kunden bedre kontroll, være priseffektive, gi god service og være raske når vi møter behovene deres, sier sales manager Johan Gråberg i Logent AS, som gjennom flere år har hatt ett nært samarbeid med Hilding Anders innen bemanning, dette ble også døråpneren til den nye kontrakten på fortolling (har fremforhandlet avtalen med Hilding Anders).

Han har forståelse for at toll kan være et krevende landskap å navigere i for mange kunder.

– Toll er et nisjeområde hvor det kan være kostbart i både tid og kroner å gjøre alt selv. Vi skal gi Hilding Anders rom for å fokusere på sin hovedbusiness som er å lage gode senger, ikke tollhåndtering, sier Henrik Hansson sales manager Toll, Logent Group.

Hilding Anders startet som en liten, familieeid møbelfabrikk i Sverige. I dag er selskapet en sentral aktør innen sengetøy og madrasser. Med aktivitet i over 60 land verden over blir toll et omfattende område.

– Vi kjente godt til Logent fra tidligere av. Toll er et område vi ikke er verdensmestre på, så da trenger vi noen som er det. Vi har leveranser verden rundt og har gått i noen feller tidligere, sier Svein Grepperud plant manager i Hilding Anders.

– Det er først i nyere tid at vi har begynt å ha mer fokus på grenseovergangsbiten. Det inntrykket vi fikk av Logent etter noen møter var veldig bra. Vi gjorde en test med en case som Logent selv syntes var tricky, men de løste den bra. I tillegg er de prisdyktige og enkle å samarbeide med, sier Grepperud.

Logent er en komplett logistikkpartner med helhetsløsninger for hele logistikkkjeden inkludert logistikk, bemanning, rekruttering, transport management og fortolling.

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.