Historisk pris til Fjord Line under Danish Travel Awards

Fjord Line - Foto: Espen Gees/123rf.com

Fjord Line ble kåret til beste passasjerrederi under prisutdelingen Danish Travel Awards onsdag kveld.

Markeds- og salgsdirektør Trine Lise Woldbæk og administrerende direktør Claus Riis i Fjord Line Danmark mottok prisen for beste passasjerrederi onsdag. Foto: Michael Stub

– En stor ære og en velfortjent honnør til våre nesten 1.000 medarbeidere som hver dag yter en enestående innsats for Fjord Line, sier administrerende direktør Claus Riis i Fjord Line Danmark.

I en dansk-norsk forbrødring med markeds- og salgsdirektør Trine Lise Woldbæk, representerte Riis det norskeide fergerederiet under den årlige prisutdelingen, som i år ble arrangert for 24. gang. Rundt 350 representanter fra den danske reiselivsbransjen samlet seg i Cirkusbygningen i København, hvor i alt 18 priser ble delt ut.

– Medarbeidernes fortjeneste

Da vinnerne fikk sine navn ropt opp, var det med grunnlag i en samlet vurdering fra rundt 2.000 medlemmer i analyseinstituttet Epinions utvidede Danmarksgruppe og juryens tolkning av dette omfattende tallmaterialet.  Og i kategorien for beste passasjerrederi med trafikk til og fra Danmark, var det altså Fjord Line som stilte sterkest i konkurranse med Color Line, DFDS, Stena Line, Bornholmerfærgen, Scandlines, Smyril Line og Syltfähre.

– Prisen er en viktig bekreftelse på at vi gjør mye riktig i dag. Det gir oss ekstra motivasjon i vår målrettede jobb mot å bli det foretrukne valget for reisende mellom Norge og Danmark og motsatt vei. Dette er medarbeidernes fortjeneste. Vi er stolte av det de presterer, sier Woldbæk.

Fjord Line seiler i dag til Hirtshals i Nord-Danmark fra de norske havnene sine i Bergen, Stavanger, Kristiansand og Langesund. I tillegg har fergerederiet daglige avganger mellom Sandefjord i Øst-Norge og Strømstad i Vest-Sverige.

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.