Holship Group kjøper Back Up Shipping Service AS

Photo: Pixabay

Som en del av den strategiske utvidelsen innen luft-, sjø- og veitransport er vi glade for å kunngjøre at vi har kjøpt opp det norske spedisjonsselskapet Back Up Shipping Service AS. Denne sammenslåingen vil skape en plattform for videre vekst, både organisk og ved oppkjøp. Dette oppkjøpet er en del av buy-and-build strategien vår.

Vi har vært på utkikk etter et sterkt mellomstort selskap med like verdier for å nå våre langsiktige mål.

Back Up Shipping Service AS er en kjent speditør i Norge og spesielt i Drammens regionen. Til tross for at vi allerede har 600 kvm kontor og terminaler på tilsammen 15000 kvm i Drammen, ønsker vi å styrke vår posisjon i denne verdifulle regionen, og ved å anskaffe Back Up Shipping Services AS mener vi at vi får et fotavtrykk som løfter oss til et enda høyere nivå.

Holship Group kunngjør at sammenslåingen av de to selskapene vil finne sted 1. januar 2021. Vi ser frem til å møte de nye medarbeiderne, som vil bringe med seg verdifull kunnskap til Holship Group. Vi vil være bedre posisjonert til å konkurrere i markedet gjennom størrelse og ved å kombinere eksisterende kompetanse og kunnskap fra våre erfarne og verdifulle medarbeidere i både Holship og Back Up Shipping, og vår tilstedeværelse i Norge bli enda sterkere. Back Up Shipping har en årlig omsetning på 40 millioner kroner.

Selv om pandemien har påvirket transport- og logistikkmarkedet ønsker vi å øke vår markedsandel, og den klare ambisjonen med oppkjøpet er å tilby en enda bedre og mer vidtrekkende kundeopplevelse i Norden og Baltikum.

Dette er virkelig en flott mulighet for begge selskapene

”Joachim Wildner kunngjør at han er veldig spent, og etter å ha drevet forretninger med eierne av Back Up shipping Service AS de siste 15 årene er han sikker på at dette vil bli en perfekt match og gunstig match for begge våre selskaper, og ser virkelig frem til å ønske de nye ansatte velkommen og møte de langsiktige kundene til Back Up Shipping. ”

“Michael Ranners uttrykker stor spenning for at de to selskapene slår seg sammen, de lokale talentene i Back up og det internasjonale nettverk til Holship, som vil gi mange muligheter. Ranners gleder seg veldig til fremtiden sammen med folkene fra Back Up. Hovedårsaken til at dette blir gjort er den nesten perfekte DNA-matchingen i de to selskapene, og det var en viktig faktor for Ranners”.

“Eierne av Back Up Shipping Service AS, Terje Aune og Leif Arne Berget, ser frem til å bli med i Holship-familien. Det har alltid vært et sentralt element for oss å jobbe tett sammen med våre kunder og leverandører. I Holship fant vi de samme verdiene”.

Holship Group er i vekstmodus, og vi ønsker å se fremover og fortsette å lete etter forretningsmuligheter. Selskapet holder fortsatt på sine gamle verdier, men vi vil fortsette å se på nye segmenter og nisjer samt muligheter for oppkjøp av selskaper, alt til riktig tid.

Når oppkjøpet er fullført, har Holship Group 160 ansatte og omsetter for nærmere NOK 500 millioner pr. år, og vil være en betydelig aktør i Norden og Baltikum som tilbyr alle aspekter av spedisjon. Alt fra luftfrakt, sjøfrakt FCL / LCL, lastebiltransport, terminalhåndtering, stevedoring, prosjekter osv. Blant annet innehar Holship Group IATA-lisenser, meglerlisenser og er ISO 9001: 2015-sertifisert.

Kilde: Holship

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.