Instabox tar opp kampen med tradisjonelle aktører

– lanserer fossilfri hjemlevering på alle markeder

Foto: Instabox

Instabox lanserer nå helt fossilfri ekspress hjemlevering til kunder rundt om i Norden. Med 45 prosent dekning i Norge i første omgang, satses det på å revolusjonere last-mile kundereisen for nordmenn med de største forventningene til leveranse løftet.

– Dette er et stort skritt for Instabox. Vi vet at hjemlevering er populært blant kunder som handler på nett, og vi er fornøyde med at vi nå kan tilby det på Instabox sin måte – ukomplisert, raskt og bærekraftig for miljøet, sier Alexis Priftis, administrerende direktør og grunnlegger av Instabox.

Instabox tilbyr allerede hjemlevering med flere forhandlere som Zalando, Apotea, og Lyko i Sverige, og det er stadig flere nettbutikker som slutter seg til tjenesten. Den 1. november vil nordmenn kunne få hjemlevering fra Instabox, som lanserer alternativet på samtlige nordiske markeder. Instabox tilbyr allerede hjemlevering på det nederlandske markedet, med 100 prosent dekning.

Instabox eier hele verdikjeden selv, og har derfor full kontroll på pakken fra e-handler sitt varelager, til kunden mottar pakken i pakkeskap eller på dør. Instabox tilbyr dessuten raskere leveranser – ofte allerede samme dag eller den neste – og et smalere tidsvindu enn tradisjonelle aktører, slik at kunden slipper å holde seg hjemme fra jobb eller fritidsaktiviteter for å kunne motta pakkene sine.

I februar 2021 ble Instabox den første til å gå helt over til fossilfritt drivstoff, og de er fremdeles den eneste transportøren som utelukkende benytter HVO100 eller andre fossilfrie alternativer gjennom hele transportkjeden.

– Vi tror at vår modell for hjemlevering vil skille seg ut som et nytt og bedre alternativ, som verdsettes av både kunder som handler på nett, e-handlere, og ikke minst miljøet. Vi er allerede det naturlige valget for mange når det gjelder leveranser til smarte pakkeskap, og vi tar nå sikte på å innta samme posisjon for hjemlevering. Vi er glade og stolte over å være det første helt fossilfrie alternativet, og at vi nå gjør det mulig for mange nordmenn å ta enda mer bærekraftige valg, sier Alexis Priftis.

Kilde: Instabox

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.