IONIQ 5 er Årets beste bilkjøp i Norge

Foto: Hyundai Motor Norway
  • IONIQ 5 er kåret til Årets beste bilkjøp av NAF-magasinet Motor, i konkurranse med en rekke tøffe konkurrenter
  • På pris, ladeegenskaper og sete- og bagasjeromsfleksibilitet er IONIQ 5 klasseledende, og bilen ligger jevnt med de aller beste i de øvrige testkategoriene.
  • Tidligere i år fikk IONIQ 5 tildelt 85 testpoeng av Motor, og innehar dermed tidenes høyeste totalscore i Motors biltester

Etter et halvt år på markedet har IONIQ 5 gjort stor suksess både blant kunder og motorpressen. Nå tar den populære familieelbilen hjem den gjeve tittelen som Årets beste bilkjøp i Motor.

IONIQ 5 er vinneren av Årets beste bilkjøp i NAF-magasinet Motor, og styrker dermed sin allerede bekreftede posisjon som en av de mest attraktive bilene i det norske markedet.

Motor vurderer bilene innenfor en rekke testkategorier, og IONIQ 5 utmerker seg som klasseledende på pris, ladeegenskaper og sete- og bagasjeromsfleksibilitet. I de øvrige testkategoriene gjør IONIQ 5 det jevnt med de aller beste av konkurrentene.

Totalt sett har dette allerede gitt IONIQ 5 tidenes høyeste score fra Motor, med hele 85 testpoeng i deres biltest tidligere i år. At IONIQ 5 nå stikker av med tittelen Årets beste bilkjøp viser igjen hvor god bilen er.

«Bagasjevolumet er svært bra: 527 liter, pluss frunk på 24 liter, på versjonen med firehjulsdrift, gir 551 liter. Versjonen med bakhjulsdrift har frunk på 57 liter, totalt 585 liter. Skyves baksetene helt fram, kan det plusses på ytterligere 100 liter i begge versjonene. Det er best av alle», er blant fordelene Motor trekker frem i sin begrunnelse.

I tillegg får IONIQ 5 mye skryt for både rekkevidde og ladehastigheter:

«I sommer var IONIQ 5 for første gang med i vår store elbiltest. Den kom 502 kilometer før den stoppet helt. Det er drøye fire mil bedre enn den oppgitte offisielle rekkevidden (WLTP) på 460 kilometer. Avviket var dermed blant de bedre».

«IONIQ 5 lader nå på halve tiden av det eksklusive elbiler som Jaguar I-Pace og Mercedes EQC gjorde for få år siden. Det forteller mye om hvor fort utviklingen går. Og hvor bra IONIQ 5 er. Best av alle», skriver Motor.

– Dette er en pris vi synes det er veldig gjevt å vinne. NAF Motor har stor tyngde og troverdighet, og for oss veier det tungt at IONIQ 5 kåres til Årets beste bilkjøp av en jury med så stor kompetanse, sier Produkt- og PR-sjef Øyvind Lillestrøm Knudsen i Hyundai Motor Norway, og legger til:

– IONIQ 5 er en banebrytende bil med veldig mye ny teknologi. I tillegg er den en perfekt familiebil, med god plass, firehjulstrekk og de egenskapene norske kunder etterspør. Årets beste bilkjøp-utmerkelsen oppleves som en stor anerkjennelse og bekreftelse på dette.

Motors begrunnelse finnes her

Kilde: Hyundai Motor Norway

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.