Jøtul har signert transportavtale med Dachser

Foto: Jøtul Group, Jøtul F 520 HT

En av verdens eldste produsenter av ovner, innsatser og peiser har signert en transportavtale med Dachser Norway. Siden 1 juni 2018 har Dachser håndtert Jøtuls eksport til Europa.

«Vi ser frem til å hjelpe Jøtul med å distribuere sine velkjente kvalitetsovner til frosne europeere kommende vinter,» forteller Benjamin Fjellheim, Sales Manager European Logistics hos Dachser Norway på Vinterbro.

Som markedsleder innen stykkgods i Europa i henhold til nylige studier fra Fraunhofer IIS Center for anvendt forskning på forsyningskjedetjenester SCS vil Dachser nå håndtere eksport for Jøtul – både stykkgods og partigods.

Optimalisering av logistikken

Jøtul Group valgte Dachser som sin strategiske servicepartner for distribusjon til Sentral-Europa. Denne beslutningen ble basert på Dachsers samlede tjenestetilbud, men også tilleggstjenester som forhåndsavtalt levering.

For Jøtul Group er høy kvalitet viktig i alle deler av forsyningskjeden. Ved å produsere høykvalitetsovner og peiser, krever leveringen av disse en logistikkpartner med samme oppfatning av kvalitet, samt muligheten til å levere på dette.

Logistikkeksperten Dachser har allerede jobbet med Jøtul når det gjelder å optimalisere emballasjen til produktene. Dachser Norway ga sitt inspill i et prosjekt med å endre emballasjen og pallene for ovnene til noe som bedre tåler transport og håndtering.

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.