Juleposten kom fram

Konsernsjef Tone Wille var med Veronica Dahle for å kjøre ut pakker i Oslo sentrum en dag før jul. Foto: Tore Oksnes

Fra Postens terminaler over hele landet meldes det om rekordmange pakker i desember – og rent bord julaften.

Denne julen har Posten håndtert drøye 50 millioner adresserte sendinger. Av dette er det 10 millioner julehilsener og 40 millioner øvrige brev og pakker. De siste ble kjørt ut til Post i Butikk på julaften.

– Jeg er veldig fornøyd med at juleposten er i rute. Mange har fulgt Postens oppfordring om å være tidlig ute med å sende post og å hente pakkene sine raskt. Det har bidratt til god flyt i postgangen, sier konsernsjef Tone Wille i Posten Norge.

Alle i Posten jobber på høygir mellom Black Friday og julaften, og terminalene har gått mer eller mindre døgnkontinuerlig. De som jobber på Postens hovedkontor jobber minst en dag ute i drift i desember. Det gir god hjelp for å få juleposten fram, og betyr en innsparelse på over en million kroner. Selv var konsernsjefen med Postens nye elektriske varebil og distribuerte pakker i Oslo sentrum.

– Det var veldig hyggelig og nyttig å møte kundene i en travel førjulstrafikk. Dette er jo en høytid for oss på alle måter , sier Tone Wille.

Fortsatt er det nesten 200 000 pakker  som ikke er hentet på Post i Butikk. Posten oppfordrer kundene til å hente disse så raskt som mulig.

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.