Nordmenn ønsker tjenester innenfor døren

FOTO: Posten / Veslemøy Vråskar

En av tre nordmenn vil gi tjenesteleverandører adgang til sitt hus for å levere varer og tjenester – selv når de ikke er hjemme.

En fersk undersøkelse utført av Sentio Research viser at nordmenn ser for seg at de i årene fremover får et bredt spekter av tjenester levert hjem. Nesten annenhver, 42 prosent, mener at dette i stor eller ganske stor grad vil forenkle hverdagen.

Digitaliseringens muligheter

For Posten vil digitaliseringen av samfunnet åpne opp for nye muligheter, blant annet med levering av pakker når mottaker ikke er hjemme – også innenfor døren.

– Valgfrihet er et stikkord. Vi ønsker å tilby våre kunder hjemlevering av pakker til et fritt valgt leveringssted – innenfor døren, i putekassen eller garasjen, i en pakkeautomat og selvsagt på en valgfri Post i Butikk eller postkontor, sier konsernsjef Tone Wille i Posten.

Ligger i forkant

Over halvparten av dem som svarte sier at de ønsker netthandelspakker levert hjem, mens tre av ti vil ha kolonialvarer levert hjem og to av ti ønsker ferdige måltider. Også vaktmestertjenester til hjemmet ønskes av to av ti.

– Posten ligger i forkant av utviklingen, og vi tror at langt flere enn i dag vil ønske seg slike tilbud etter hvert. En rekke tjenestene leveres allerede, men vil utvikles og bli mer avanserte om ganske kort tid. Vi utforsker hele tiden nye muligheter for å se hva kundene faktisk vil ha, sier Wille.

Kilde: Posten Norge AS

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.