Norges første nettavis om elbil er lansert

Foto: Per Ervland

Nordmenn er verdensledende på elbil. Nå får vi også en egen nettavis som bare skriver om elektriske biler. Elbil24.no er lansert og drives av Scandiavia Online.

En av tre biler som selges er nå elektriske og i 2025 vil det nesten ikke selges annet enn delvis eller helt elektrifiserte biler. Ved utgangen av oktober var det totalt rundt 184.000 registrerte elbiler i Norge.

Bred nettavis
Den nye nettavisen skal dekke hele spekteret fra lading, nye modeller, forbrukerrett eller selvkjørende biler.
– Det er et enormt informasjonsbehov. Vi skal løse problemer for folk og forklare kompleks teknologi forståelig, sier redaksjonssjef Fred Magne Skillebæk i elbil24.no.

Nettavisen er gratis. Men det blir også lansert en medlemsbasert tjeneste som gir degfordeler ograbatter på det du trenger som elbileier.

Ikke første gang
Dette er ikke første gangen Scandinavia Online lanserer en ny nettavis. Selskapet driver nyhetsnettstedet sol.no, nettstedet for godt voksne vi.no, utviklernettstedet kode24.no og var blant de første i Norge med å lage tjenester for Google Home.
– Felles for våre nettsteder er at vi fokuserer på god journalistikk og seriøs informasjon fremfor klikkjag. Det ser vi at er en oppskrift som fungerer i flere nisjer, sier administrerende direktør Jan Thoresen i Scandinavia Online.

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.