Norges viktigste transport

Foto: PostNord

For 5. år på rad skal PostNord levere alt materiell til TV-aksjonen over hele Norge.

Årets TV- aksjon arrangeres søndag 21. oktober. I år går aksjonen til Kirkens Bymisjon og deres arbeid med å skape flere møteplasser i samfunnet. “Kom Inn” handler om å åpne flere dører for de som faller utenfor, enten det er rusmisbrukere som trenger å sette seg ned for et varmt måltid, flyktninger som trenger å bli kjent med noen, folk som har falt ut av arbeidslivet og trenger en ny sjanse eller lavinntektsfamilier som har et ønske om å sende barna på ferie.

Sammen med NRKs aksjonssekretariat er Kirkens Bymisjon i full gang med å planlegge for det som er en kjempelogistikk-operasjon, og det er her vi i PostNord kommer inn i bildet.

Leverer der det skjer

– Ryggraden i enhver TV-aksjon er alle bøssebærerne over hele landet. For at Kirkens Bymisjon skal kunne åpne flere dører, må det norske folk åpne sine først. Da må vi ha mange nok som banker på. Foruten bøsser, trenger de vester, flyers og annet informasjonsmateriell. Det skal vi levere, fra Lindesnes til Nordkapp, sier Bjørn Thorvaldsen i PostNord.

Dette er 5. gang PostNord er logistikkpartner for TV-aksjonen, hvor de bistår med frakt og levering av alt materiell til landets kommuner.

– Den aller flotteste dugnaden vi har

Den store innsamlingsdagen går i år av stabelen søndag 21. oktober. Over hele landet jobber lokale grupper med å forberede selve dagen, samt egne akitviteter mot skoleelever og næringsliv i forkant.

– Norge er kjent for dugnad, og dette er kanskje den aller flotteste dugnaden vi har. Det er derfor vi kaller det vi nå skal ut på vei og bane med, for Norges viktigste transport, sier Thorvaldsen.

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.