Norsk 15 åring starter eget selskap og lanserer trådløs telefon-lader til Tesla

Foto: Greenmission AS

Det norske start-up selskapet Greenmission AS lanserer nå trådløs telefonlader til Tesla modell S og X. Det finnes i dag over 350 000 Tesla modell S og X i verden, men ingen av disse har integrert trådløs lader.

15 år gamle Vetle med eget selskap
«Vi har en Tesla modell S, og jeg ble overrasket av at det ikke var mulig å lade telefonen trådløst. Jeg designet derfor denne laderen, og etter den del testing og tilbakemeldinger fra kunder, er den nå klar for offisiell lansering» sier Vetle. Vetle er 15 år, og grunnlegger og leder av selskapet Greenmission AS som nå lanserer laderen.

Designet og produsert i Norge
Laderen blir 3D printet og satt sammen i en kjeller i Oslo, og alle utsendelser til norske og internasjonale kunder skjer derfra. 

Verdens første Co2 nøytrale telefonlader
Greenmission AS har tilgang på eget solcelle-anlegg med 40 sol-paneler på tilsammen 12 000 W, og all produksjon skjer med egen strøm, eller ved kjøp av grønn energi. I tillegg kjøper Greenmisson FN sertifiserte Co2 kvoter som tilsvarer alt Co2 utslipp både for produksjon, frakt og ladingen kundene gjør med telefonladeren. Dette er derfor trolig verdens første 100% Co2 nøytrale telefonlader.

Greenmission AS har blitt startet for å utvikle og lansere bærekraftige produkter og tjenester. Den trådløse Tesla laderen er det første produktet Greenmission lanserer, men flere produkter og tjenester er under utvikling.

Kilde: Greenmission AS

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.