Ny betalingsmodell for NHOs prosedyreoppdrag i arbeidsrettsspørsmål

Etter en lengre prosess er det besluttet at NHOs advokattjenester i arbeidsrettssaker går bort fra stykkprisbetaling på prosessoppdrag til betaling pr. time for prosessoppdrag.

Etter en lengre prosess er det besluttet at NHOs advokattjenester i arbeidsrettssaker går bort fra stykkprisbetaling på prosessoppdrag til betaling pr. time for prosessoppdrag.

Endringene gjelder fra 1. april 2018, og vil da gjelde oppdrag vi påtar oss fra og med denne dato. For oppdrag vi allerede har inngått, vil det altså ikke være noen endring.

Modellen innebærer følgende:

  • Det inngås (som i dag) avtale om å prosedere en sak i en instans. Oppdraget avsluttes ved hevingskjennelse/dom. Ev ankeomgang vil være et nytt oppdrag
  • Oppdraget faktureres med 1200 kroner pluss mva pr time. Det vil ikke faktureres for den tid advokatene bruker på å reise til bedriften, og vi vil utøve et skjønn ved fakturering.
  • Uansett sakens omfang, vil det være et tak på betalingen på 200 000 kroner pr. oppdrag

Endringen er begrunnet i at dette er en mer rettferdig betalingsmodell idet mange bedrifter så langt har sponset de som har hatt behov for/benyttet tilbudet om prosessbistand. Videre bunner den i at våre undersøkelser viser en vilje i bedriftene til å betale en medlemspris (lavere enn markedspris) for en del tjenester.

Nærmere informasjon om den nye betalingsmodellen ligger på NHOs hjemmeside:

https://www.nho.no/Om-NHO/medlemsfordeler/Arbeidsgivers-verktoy/

Endringene omfatter ikke NHO Logistikk og Transports juridiske tjenester knyttet til transport-, toll- og forretningsjuridiske spørsmål.

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.