Ny intensjonsavtale om kjøp av el. lastebiler mellom Schenker og Volvo

DB Schenker og Volvo Norge signerte i dag en intensjonsavtale om kjøp av 3 stk. elektriske Volvo FE/FL

Kontrakten signeres av Knut Eriksmoen, CEO Schenker AS (venstre), og Gunnar Brattli, director commercial sales Volvo Norge. Foto: DB Schenker

Knut Eriksmoen, CEO DB Schenker, uttaler:

«Vi i DB Schenker investerer nå i tyngre elektriske kjøretøy for å oppnå vår målsetning om 100 prosent utslippsfrie vareleveringer i Oslo i løpet av 2020. Vi er stolt miljøambassadør til Oslo som europeisk miljøhovedstad i 2019, og denne investeringen tar oss utslippsfritt videre i årene som kommer»

Gunnar Brattli, director commercial sales, Volvo Norge, uttaler:

«Vi er veldig glade for å kunne bidra til at DB Schenker når sine miljømål for transport i hovedstaden. Elektriske lastebiler reduserer ikke bare CO2-utslippene, de vil også bidra til redusert støy og ikke minst mulighet for å redusere køer i storbyene, støysvake biler åpner opp for mulighet til å levere på andre tider av døgnet med mindre trafikk og med høyere grad av sikkerhet for omgivelsene. Med våre nye elektriske Volvo FL Electric og Volvo FE Electric vil vi både kunne være med å møte miljøkravene som stilles til bransjen, samt behovene våre kunder har til å få sine oppdrag utført på en driftseffektiv og miljøvennlig måte»

Avtalen ble signert onsdag 6. november, på Zerokonferansen som

avholdes i Oslo.

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.