Ny Operations Manager hos DACHSER Norway AS

Foto: DACHSER Norway

Marius Jahr, 30 år, er ny Operations Manager hos DACHSER Norway på Vinterbro utenfor Oslo.

1. april 2019 startet Marius Jahr i sin nye stilling som Operations Manager hos DACHSER Norways avdeling på Vinterbro. Han startet karrieren innenfor transportbransjen i 2010 og har allerede oppnådd bred erfaring innenfor bransjen som sjef for PostNords største terminal i Norge.

“Jeg har gjort meg erfaringer med generell terminaldrift, smarte løsninger for en effektiv terminaldrift og med å lede mennesker og utvikle kompetanse og egenskaper.”Marius Jahr, Operations Manager hos DACHSER Norway

 «Det som er spesielt er at det finnes veldig mye kompetanse i alle avdelinger, og disse menneskene benytter jeg meg av. Jeg har gledet meg til å komme inn i DACHSER som er en global, europeisk aktør – jeg synes det skal bli spennende å bevege meg utenfor Norge i arbeidet mitt», forteller Marius Jahr, Operations Manager hos DACHSER Norway.

Bidrar til å styrke organisasjonen

Armend Krasniqi, Branch Manager European Logistics hos DACHSER Norway på Vinterbro, ser frem til samarbeidet med Marius Jahr som Operations Manager.

«Jeg er svært fornøyd med å ha fått Marius med i ledergruppen. Han passer godt inn i bedriften vår og jeg er sikker på at han med sin gode ledererfaring kan bidra til å styrke organisasjon vår på Vinterbro og være en del av den gode utviklingen vi nå ser i avdelingen i Oslo», sier Armend Krasniqi.

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.