Ole A. Hagen til NHO – ny næringspolitisk direktør i NHO LT

Bilde: Ole A. Hagen Kredit: Emma Weiss-Hagen

Ole A. Hagen (50) er ansatt som ny direktør for næringspolitikk i NHO Logistikk og Transport.

– Jeg ser frem til å bli en del av NHO-fellesskapet og kunne bidra til å styrke rammebetingelsene for norsk næringsliv. COVID 19, det grønne skiftet, den digitale transportrevolusjonen, Nasjonal transportplan og stortingsvalget i 2021: Det er en kø av viktige saker innen samferdsel, og jeg ser frem til å bidra på best mulig måte for å sikre rammebetingelser, få frem best mulig beslutningsgrunnlag og å utvikle bransjen til beste for NHOs medlemmer, sier Ole A. Hagen.

Are Kjensli, administrerende direktør i NHO Logistikk og transport, mener Ole A. Hagen er rett mann for en slik rolle. – Han har solid erfaring innen bransjen, og er en kapasitet som vi kan utnytte lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Samferdselssektoren står overfor store investeringer og endringer, noe som gir store utfordringer, men også betydelige muligheter fremover, sier Kjensli.

– Vi gleder oss over å få Ole med på laget. Han kjenner NHO godt, både regionalt, fra styrearbeid og fra vårt arbeid med veikart for fremtidens næringsliv, sier Ole Erik Almlid, administrerende direktør i NHO.

– Etter mer enn 14 år i PostNord, vil jeg først og fremst uttrykke takknemlighet for å ha vært med på selskapets reise frem til i dag, med unike utviklingsmuligheter både personlig og for PostNord, avslutter Ole A. Hagen.

Ole A. Hagen er kommunikasjons- og markedsdirektør i PostNord. Han har bakgrunn fra Asplan Viak, Vegdirektoratet, Miljøverndepartementet, OECD, EU og Transportbrukernes Fellesorganisasjon – med verv som Styre- og nestleder i NHO Oslo/Akershus, Logistikk og Transport, Transportøkonomisk Institutt og Vice President i FIATA.

Kilde: NHO LT

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.