På skinner til og fra Italia

Foto: FREJA

FREJA har inngått et samarbeid med Color Line Cargo om faste ukentlige avganger med Color Lines nyeste Skip, Color Carrier, og tog mellom Kiel i Tyskland og Verona i Italia. Dette i tillegg til allerede eksisterende løsninger med skipene Color Magic og Color Fantasy.

FREJA har sikret seg en stor andel av de 30 vognene som for øyeblikket er kapasiteten på toget, allerede ved første avgang fra Kiel, søndag 6. oktober. Eksempelvis vil godset som går fra Verona på torsdager ankomme Oslo med Color Carrier på søndag ettermiddag, så her er det tid å spare.

– Det blir stadig viktigere for både oss og våre kunder å velge miljøvennlige løsninger. Kravene som stilles mot oss, som transport partner, er å levere tjenester som reduserer CO2-avtrykket til hver enkelt sending. Vi investerer derfor betydelige ressurser i utvikling av miljøvennlige transportløsninger, sier Kjell-Arne Eloranta, Managing Director i FREJA Transport & Logistics AS.

FREJA har i en årrekke benyttet Color Lines skipmellom Kiel og Oslo for å sikre en så god kvalitet som mulig for våre kunder ved f.eks. henting og levering i Norge med norske sjåfører. FREJA er allerede Color Line’s største kunde og ønsker nå å satse ytterligere på utvikling av våre miljøvennlige intermodale løsninger og denne nye skip- og togløsningen reduserer CO2-utslippene med hele 50% ifølge Color Line.

En løsning med mange fordeler

I tillegg til miljøaspektet vil ikke sjåførmangelen i Europa påvirke dine frakter. Våre faste dyktige partnere i Norge og Italia trekker godset til og fra ankomst-/avgangsterminal. Vi kan laste flere kg pr trailer; på tog kan vi laste 29 tonn pr trailer mens på vei må vi forholde oss til 24,5 tonn pr trailer som er maksgrensen i store deler av Europa. I tillegg er det strenge regler for søndagskjøring samt andre reguleringer for når tungtransport kan være på veien.

En milepæl

– Satsningen på et Color Line Cargo -tog på strekningen mellom Kiel og Verona, i samarbeid med blant annet FREJA, er en milepæl i vår strategi i å gjøre Europa lettere tilgjengelig for vår transportører og vareeiere, sier Konserndirektør i Color Line Cargo, Terje Røli.

Estimerte avgangs- og ankomsttider:

Avgang VeronaAnkomst OsloAvgang OsloAnkomst Verona
Torsdag kl 22:00Søndag kl 16:00Fredag kl 16:00Tirsdag kl 06:00

Togene tar selvsagt både thermo, ADR (RID) og standard gods.

Ta kontakt med oss for å finne en løsning for ditt gods til og fra Italia

Daglig leder SKconsult. Redaktør logjobb.no

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.